Kantor Imre-Zoltan
Table Tenis Without Borders
Re: Turneu A la Brașov - sambata, 23.05.2009
Mircea Toncean din Reghin vrea sa joace in grupele inferioare.
Mircea Toncean din Reghin vrea sa joace in grupele inferioare.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
De ce??? :roll:costy7904 a spus:se mai inscrie Corcoz Costin, Focșani.
de tot :shock:bogdanel a spus:De ce??? :roll:costy7904 a spus:se mai inscrie Corcoz Costin, Focșani.
Nu inteleg aluzia...!!!?!!!leordarares a spus:de tot :shock:bogdanel a spus:De ce??? :roll:costy7904 a spus:se mai inscrie Corcoz Costin, Focșani.
:wink:
ps.A vazut ca nu vin Greii si a zis ca are si el o sansa sa intre in primii 4 :lol:
Nu mai vorbesc cu tine decat la masa de joc! :twisted: :twisted: 8)bogdanel a spus:De ce??? :roll:costy7904 a spus:se mai inscrie Corcoz Costin, Focșani.
Vezi ca o sa se supere toti ceilalti participanti pe tine...!Presimt ca te vor ''casapi''!leordarares a spus:de tot :shock:bogdanel a spus:De ce??? :roll:costy7904 a spus:se mai inscrie Corcoz Costin, Focșani.
:wink:
ps.A vazut ca nu vin Greii si a zis ca are si el o sansa sa intre in primii 4 :lol:
Cu scuzele de rigoare,dl Cozma m-a rugat totusi sa-l trec inapoi pe lista participantilor inscrisi.boris_falticeni a spus:Cozma Catalin din Fălticeni nu mai poate participa.
Da-mi tel de la cladire .... sun .... le spun ca e o bomba in cladire .... asa scapi si tu mai repede si ne vedem la sala :mrgreen: :twisted: :mrgreen: ..... sa nu te plictisesti degeababogdanel a spus:Asta i strategie......
... fara aluzii.... da' tot ma plictisesc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stai linistit.... nu i dau numarul....mircea.garaz a spus:Asta e o situatie mai delicata chiar si in gluma!!
Poate castiga si Rares un concurs in cele din urma .... :mrgreen: :mrgreen: .... ca de locurile 3 si 4 s-a saturat :twisted:leordarares a spus:Leorda Rares - Reghin , cu precizarea ca doresc sa beneficiez de statutul de cap de serie.Multumesc
Tu cred ca vrei sa ''treci'' pe la cabinetul domnului doctor Toma...,am vazut ca are SUPER OFERTA la ghips! :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :mrgreen:rflash a spus:Poate castiga si Rares un concurs in cele din urma .... :mrgreen: :mrgreen: .... ca de locurile 3 si 4 s-a saturat :twisted:leordarares a spus:Leorda Rares - Reghin , cu precizarea ca doresc sa beneficiez de statutul de cap de serie.Multumesc![]()
Tot cu precizarea ca as dori sa beneficiez si de statutul de ''cap de serie''(daca-mi permite locul din ''injustul'' clasament)...; asta ca sa ''enervez'' pe unii(se stiu ei cine sunt)!!!costy7904 a spus:se mai inscrie Corcoz Costin, Focșani.
Nu prea cred....sunt in cadere liberarflash a spus:Poate castiga si Rares un concurs in cele din urma .... :mrgreen: :mrgreen: .... ca de locurile 3 si 4 s-a saturat :twisted:![]()