AmaTur: Turneu A Turneu A la Gura Humorului O+A+J Cupa '' Partia Soimul'' ed. II 23.02.2013

Din Pascani se inscrie Mahu Bogdan la amatori.Multumesc si succes tuturor.

Deoarece Sambata viitoare se tine Cupa liceelor pe judetul Suceava care se organizeaza la Fălticeni se retrag:
Aldea Iulian
Aldea Nelu.
Multa bafta tuturor

Din Botoșani, Colesniuc Romeo si Robu Valentin la amatori. Mult succes Dane in organizarea turneului. Dupa cum sunt sigur totul va fi mai mai mult decat super.

Modificari !!!!

Danorita unor probleme la centrala termica a salii de sport din Arinis am reusit sa obtin acordul unei alte sali din Gura Humorului la fel de incapatoare ( sau mai bine) de a organiza concursul.
Va rog cititi primul post !!!

Hai ai nostrii !!! :)

Succes Dane , incerc ajung si eu , ( daca apare ceva , va anunt in timp )

SENGOZ Mehmet Botoșani OPEN

de la vatra dornei se prezinta urmatorii juniori ;sestac stefana , sestac silviu , susciuc ioana , susciuc anastasia , racolta nicolae , butnaru madalina , hinceanu maria , donisa david , donisa cosmina , dranca ana maria , hrincescu mara , boicu anda , arsene andreea.
Daca apar ceva modificari am sa anunt din timp.va salut cu drag si sarut mana la doamna

toti cei inscrisi sunt pentru ctg I-IV .

Majeru Gabriel - Rădăuți - amatori - 1058
Majeru Adrian - Rădăuți - juniori 2- cl a - IV -a - 1248

din Rădăuți-Avram Gabriel-open(daca se poate) Nu reusesc sa ajung dimineata deoarece voi fi prezent la Fălticeni la faza judeteana....
- - - Actualizat - - -
din Rădăuți-Avram Gabriel-open(daca se poate) Nu reusesc sa ajung dimineata deoarece voi fi prezent la Fălticeni la faza judeteana....
tot din Rădăuți la open-Tiganasu Mihai

Pacat ca in ziua concursului mai sunt si alte activitati extra scolare care imi obliga doi copii sa nu-mi participe la concurs.Cu parere de rau se retrage SUSCIUC IOANA ;RACOLTA NICOLAE.

Back
Sus