ciprian constantinovici
senior
Ciprian Constantinovici - Amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bodoi Marius il cheama CornelBadoi Marius - Botoșani - amatori
Felicitari pentru cel mic !!!! La mai mare!Din Galanesti:
Rosca Niculai-amatori
Rosca Adela-amatori
Rosca Nicolae jr-cl.VII-copii
Rosca Mihai-cl.II-copii
- - - Actualizat - - -In alcatuirea grupelor se va folosi clasamentul din 05.02.2013
domnul organizator are "putere" sa decida (si bravo lui), care clasament il va folosi.Va rog frumos sa imi schimbati pozitia in calsament ,deoarece s-a facut clasament actualizat pe data de 20 februarie si sunt pe pozitia 369.. Multumesc
Daca erai putin mai atent in primul post am spus ca se va folosi clasamentul din 5 Februarie. Cateva puncte in plus sau minus nu fac diferenta ci valoarea jucatoruluiVa rog frumos sa imi schimbati pozitia in calsament ,deoarece s-a facut clasament actualizat pe data de 20 februarie si sunt pe pozitia 369.. Multumesc
Sa ai parte de noroc in viata ! Copii cu bun simt sunt mai greu de gasit in zilele astea...Imi cer scuze.
- - - Actualizat - - -
Verciuc Alexandu - Suceava Juniori I (clasa a V-a)
Felicitari pentru cel mic !!!! La mai mare!![]()
buna idee si cred ca se poate , pt. ca nu sunt foarte multi inscrisi,DANUT pot sa ma inscriu si la OPEN? daca da te rog inscriema si la open