Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc pt aprecieri.Asa cum am promis, filmuletele cu finala disputata între David Dorin - Radu Costica (3-1). Felicit pe aceasta cale pe t?narul c?stigator din B?rlad în vârsta de doar 15 ani, pe cel care îl antreneaza (dl. Bularda Iulian), dar si pe dl. Costica Radu care a avut o prestatie remarcabila pe toata durata competitiei. Desi a fost un meci frumos, consider ca cel mai spectaculos meci a fost cel dintre un alt b?rladean de 20 ani Calin Mihai (Albina) si dl. Mosneagu Marius disputat în optimi, scor 3-2 pentru Albina (revenire de la 0-2). Felicitari Albina, si sper sa mai am ocazia sa te mai vad în Amatur.
Asa este , erau 3 cu cate o victorie (am fost intrebat de Baisan cum se calculeaza clasamentul) .Atentie la clasament. Bulubasa este inaintea lui Baisan(victorie directa)!!!
Asa este , erau 3 cu cate o victorie (am fost intrebat de Baisan cum se calculeaza clasamentul) .
Cel care a iesit pe locul 2 avea setaveraj 5-3, bulubasa avea setaveraj 3-5 iar baisan avea 5-5.
Desi Baisan statea mai bine la setaveraj, pe locul 3 este Bulubasa datorita victoriei directe
Atentie la clasament. Bulubasa este inaintea lui Baisan(victorie directa)!!!
E bine de stiut , eu la un turneu nu m-am calificat intr-o situatie asemanatoare (3 cu 2 victorii), organizatorul explicandu-mi ca intai se stabileste locul 1(daca nu e egalitate perfecta) si apoi se ia victoria directaDaca cei 3 participanti au cate o victorie (intre ei), atunci clasamentul tine cont de setaveraj.
Chiar daca Bulubasa l-a invins pe Baisan, La randul lui a fost invins de locul 2, care, la randul lui a fost invins de Baisan.
Clasament corect:
xxxxxxxx Locul 2 3-0 si 2-3 total 5-3
Baisan ...Locul 3 2-3 si 3-2 total 5-5
Bulubasa Locul 4 0-3 si 3-2 total 3-5
Ca observatie , la punctul a spune ca "Departajarea prin victorie directa se ia in calcul si dupa utilizarea oricareia din metodele de departajare care urmeaza, daca raman in calcul doi participanti"Conform regulamentului Amatori
"6.6 Modalitati de departajare
Departajarea jucatorilor in grupe se face dupa numarul de victorii.
In cazul in care in grupe sunt jucatori cu acelasi numar de victorii se stabileste urmatorul mod de departajare:
a. Victoria directa (in cazul departajarii a doi participanti) Departajarea prin victorie directa se ia in calcul si dupa utilizarea oricareia din metodele de departajare care urmeaza, daca raman in calcul doi participanti.
b. Diferenta dintre numarul de seturi castigate si numarul de seturi pierdute intre jucatorii ce trebuie a fi departajati (pentru 3 sau mai multi participanti)
c. Raportul intre seturile castigate si cele pierdute (intre jucatorii ce trebuie a fi departajati)."
daca am gresit imi cer scuze.
conform tabelelor cu gr.inf, sup. sunt jucatori care sau retras,Pana la 75 mai sunt 7 jucatori. Si la open erau mai multi de 30.
![]()
lament amaturIn situatia de mai sus, departajarea se face astfel:
Numarul total de victorii -identic pentru cei 3 jucatori, deci se apeleaza la pasii urmatori:
a Numarul de victorii intre cei 3 - fiecare are cate una
b. Diferenta dintre numarul de seturi castigate si numarul de seturi pierdute intre jucatorii ce trebuie a fi departajati - rezultatul acestui pas este in tabelul postat mai sus.
Departajarea este incheiata.
Daca la pasul 2 diferentele intre nr de seturi castigate si pierdute ar fi fost aceleasi, s-ar fi apelat la pasul 3 - victoria directa.
Situatia care a ridicat probleme deseori si a dus la adoptarea acestui mod de departajare:
Jucatorul 1 xxx...3-0...2-3==5-3
Jucatorul 2 0-3...xxx...3-1==3-4
Jucatorul 3 3-2...1-3...xxx==4-5
In cazul de mai sus, jucatorul 1 este pe locul 1 conf pct b, jucatorul 2 este pe locul 2, iar jucatorul 3 este pe locul 3 datorita victoriei directe
Daca s-ar utiliza regula impartirii, pe locul 2 ar fi jucatorul 3.
Din pacate, modul de calcul prin impartire are o deficienta majora, cel putin in turneele Amatur:
Jucatorul cel mai bun joaca primul meci cu jucatorul 2 si-l bate usor (3-0)
Urmeaza jocul intre 2 si 3, in care jucatorul 2 castiga pe merit (dar surprinzator) cu 3-1 in fata celui de-al treilea.
In ultimul meci al grupei, jucatorul 1, fiind deja calificat poate ajuta jucatorul 3 in dauna jucatorului 2, pierzand cu 3-2, ceea ce s-a intamplat deseori pana la aplicarea victoriei directe