Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009

Re: Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009

Se mai inscrie daca este loc (rog confirmati daca mai este loc):
GEORGESCU COSTIN -BUCURESTI

Ultimul a fost Ma Lin, daca el renunta atunci mai este un loc :D

Eu cred ca glumeam mai inainte.

Nu e Ma Lin ultimul! Ultimul (deocamdata) este:
Tataru Valentin - Topoloveni

Dom' Paulica, eu ma supar usor, dar imi trece la fel de usor. Mi-a trecut de aseara de cand am primit mesajul pe privat de la dv. la care de altfel v-am si raspuns. Sa aveti drum bun si sa ne vedem sanatosi!

FlorinBN a spus:
Pe langa locul pentru Costin, mai avem unul special rezervat pentru tine, Florine; este locul cel mai apropiat de sursa licorii, ca sa o poti degusta pana cand vei descoperi diferenta...
pe care eu o simt cam asa: palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...

Asa cum am reusit pana acum, nici de aceasta data nu va fi un "ultim inscris", lista ramane deschisa pana diseara la ora 19; cu sprijinul prietenilor de la Ploiești si București, vom avea mai multe mese. Doar pentru "turul IV" locurile sunt limitate, asa ca, cine se hotaraste cel mai tarziu, va sta cel mai departe de "sursa" ...

Avand in vedere ca vom avea 15-16 mese in teorie am putea merge pana la 192 de participanti ..... poate vb Ma Lin cu satul lui natal sa completam pana la acest numar ;) :mrgreen:

Dan2 a spus:
FlorinBN a spus:
Pe langa locul pentru Costin, mai avem unul special rezervat pentru tine, Florine; este locul cel mai apropiat de sursa licorii, ca sa o poti degusta pana cand vei descoperi diferenta...
pe care eu o simt cam asa: palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...
Dane, lasa ingineria si tenisul de masa si apuca-te de poezie ... asta cu tuica, femeia si mangaierea, m-a terminat ... La o asa descriere, prevad ca se ia si Florin de tuica :).

iulian a spus:
Dan2 a spus:
...palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...
... asta cu tuica, femeia si mangaierea, m-a terminat ... La o asa descriere, prevad ca se ia si Florin de tuica :).
Eu de palinca m-am cam lasat un timp, n-are rost sa ma apuc de tuica, dar cu restul sint total de acord.

ma rares ...am zis PARCA...vroiam sa te sperii putin...dar stai linistit ca nu vreau sa-ti stric ziua ..asa ca nu vin..e bine boss ?

Alex.C a spus:
ma rares ...am zis PARCA...vroiam sa te sperii putin...dar stai linistit ca nu vreau sa-ti stric ziua ..asa ca nu vin..e bine boss ?
Stii prea bine ca glumesc,chiar ar fi frumos daca te-ai hotari sa vii si tu maine.Doar tu mai lipsesti pentru a reintregi trupa.
E drept ca nu prea esti tu in forma in ultima perioada dar conteaza participarea,nu? :D hihihi :mrgreen:

nu sunt in forma ..pentru cine ? cu tine ma descurc ma ..esti preferatul meu sti bine ..( ai uitat ca eu te-am bagat in lot..in prima echipa :P ) :mrgreen:

din Slobozia nu mai poate veni Mandu Lucian si si Mihalcea Dumitru, dar le ia locul (daca se mai poate) Dan Alexandru

de la deva nu mai poate veni matei dumitru ( gripa ) si stancu tiberiu
de la cluj nu mai poate veni rusu stefan
sry, va doresc meciuri reusite si distractie frumoasa !

Back
Sus