Re: Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009
Se mai inscrie daca este loc (rog confirmati daca mai este loc):
GEORGESCU COSTIN -BUCURESTI
Se mai inscrie daca este loc (rog confirmati daca mai este loc):
GEORGESCU COSTIN -BUCURESTI
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pe langa locul pentru Costin, mai avem unul special rezervat pentru tine, Florine; este locul cel mai apropiat de sursa licorii, ca sa o poti degusta pana cand vei descoperi diferenta...FlorinBN a spus:Ultimul a fost Ma Lin, daca el renunta atunci mai este un loc![]()
Dane, lasa ingineria si tenisul de masa si apuca-te de poezie ... asta cu tuica, femeia si mangaierea, m-a terminat ... La o asa descriere, prevad ca se ia si Florin de tuicaDan2 a spus:Pe langa locul pentru Costin, mai avem unul special rezervat pentru tine, Florine; este locul cel mai apropiat de sursa licorii, ca sa o poti degusta pana cand vei descoperi diferenta...FlorinBN a spus:Ultimul a fost Ma Lin, daca el renunta atunci mai este un loc![]()
pe care eu o simt cam asa: palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...
ba nu fii neam de traista,ai promis ca nu vii...Alex.C a spus:parca as veni si eu ...
Eu de palinca m-am cam lasat un timp, n-are rost sa ma apuc de tuica, dar cu restul sint total de acord.iulian a spus:... asta cu tuica, femeia si mangaierea, m-a terminat ... La o asa descriere, prevad ca se ia si Florin de tuicaDan2 a spus:...palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea....
Stii prea bine ca glumesc,chiar ar fi frumos daca te-ai hotari sa vii si tu maine.Doar tu mai lipsesti pentru a reintregi trupa.Alex.C a spus:ma rares ...am zis PARCA...vroiam sa te sperii putin...dar stai linistit ca nu vreau sa-ti stric ziua ..asa ca nu vin..e bine boss ?