Marius poti sa pui poze si cu celelalte grupe?Aici au fost 6 jucatori in grupa noi am fost 7 jucatori ,cu dl Andrasi care a venit cu 1 ora intarziere, in grupa I . De ce nu ai facut 6 grupe? Si vezi ca m-ai trecut gresit,corect este Parus,multumesc.
Marius poti sa pui poze si cu celelalte grupe?Aici au fost 6 jucatori in grupa noi am fost 7 jucatori ,cu dl Andrasi care a venit cu 1 ora intarziere, in grupa I . De ce nu ai facut 6 grupe? Si vezi ca m-ai trecut gresit,corect este Parus,multumesc.
Liliane pentru tine voi da un citat din REGULAMENTUL AMATUR 2014-este bine sa-l citim toti cei care participa in amatur nu doar organizatorii;...din ce se vede chiar unii organizatori nu-l cunosc prea bineMarius poti sa pui poze si cu celelalte grupe?Aici au fost 6 jucatori in grupa noi am fost 7 jucatori ,cu dl Andrasi care a venit cu 1 ora intarziere, in grupa I . De ce nu ai facut 6 grupe? Si vezi ca m-ai trecut gresit,corect este Parus,multumesc.
Liliane ai perfecta dreptate:in situatia lui Andrasi erau inca 4-5 jucatori:Varga,Emese(Tibi Horvath mi-a zis ca vine sigur;Tibi nu are nicio vina ...)Andrasi,Toni(a fost corect si m-a sunat ca intarzie putin).Cu Andrasi am cazut de 2 ori la ultimul Turneu de la Oradea-a pierdut cu 3-0 de fiecare data si mi-a zis sa nu-l mai pun in grupa cu mine .Si tu ai venit neanuntat si nu a fost nicio problema din contra m-am bucurat cand te-am vazut.Acesti intarziati au incurcat mult cursivitatea turneului;dar ....am trecut peste toate si pana la urma ...aproape ca nu s-au observat acest anomalii...Marius nu stiam de cei 6 juc.min ,totusi in cazul dl Andrasi nu s-a aplicat Regulamentul,la ora meciului nu era prezent.din cauza lui s-au decalat meciurile,a venit dupa 1ora si ceva si-a jucat toate meciurile si s-o calificat.Corect era sa-l las sa ma astepte si el 1ora si ceva si dupa aia sa incepem .
Cand am incercat sa pun 3-0 pentru neprezentare Toni o zis sa nu trec ca vine el.
Marius daca aplicam regulamentul ca la carte nu stiu cati ne incadram ,multi dintre noi servim din mana sau de pe masa,avem fete fara sigla ittf sau cu ea acoperita,gresim scorul cu sau fara intentie si aici lista poate continua....deci daca incepem sa ne cramponam foarte tare in detaliii de genull asta va trebui sa avem arbitru la fiecare meci si atunci dispare amatorismul ,majoritatea vin pentru miscare.
Liliane....NU A FOST NICIO GRUPA DE 5......!!!!!!!!Au fost 2 grupe de 7(din care a lipsit Emese fara sa ne anunte) si 3 grupe de 6.......Maris nu cred ca am venit neanuntat,faptul ca am fost inscris inainte de inceperea turneului cred ca se poate considera anuntat,mai ales ca ai specificat ca se pot face inscrieri la fata locului cum de fapt prevede si regulamentul.
Chestia cu minim 5 jocuri poti sa o garantezi doar teoretic pentru ca practic au fost 1 grupa de 7,3 grupe de 6 si una de 5 care nu au jucat minim 5 jocuri,asta fara vina ta bineinteles. Aici a fost discrepanta una de 5 si una de 7 ori se putea face 5 grupe cate 6, .Oricum felicitari pentru turneu si succes la urmatoarele.
Grupe inferioare OPENLiliane....NU A FOST NICIO GRUPA DE 5......!!!!!!!!Au fost 2 grupe de 7(din care a lipsit Emese fara sa ne anunte) si 3 grupe de 6.......
Marius nu vrei sa organizezi un turne B?
Noi abia asteptam sa jucam si B-uri.