Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
'nea Titi,ne pare rau ca nu ai fost prezent la "finala" a doua!Numai matale puteai sa-l "faci" pe Sultan!De noi a fost mai greu...(ai vazut ce harem are)...eram "rupti" ...de ras!!Nu stiu ce se-ntimpla ca, la ultimele turnee, nu m-am mai enervat atit de tare !? ...Sa fie de vina tuica, mincarea, berea, cafeaua, apa !?...Sau OAMENII !?... Sau toate la un loc !?
Multumesc organizatorilor si prietenilor, pentru ca m-au facut sa ma simt bine !
Imi pare rau ca nu am putut ramane si la ,,ciorba de potroace " de astazi....Poate data viitoare.
Celor care au ramas, le doresc succes si, aveti grija sa nu ,,jucati " prea mult.
Nea Titi,te referi la fetele de paleta una rosie si una neagra,si e vorba de sculele de lipit fete(burete,cleste de burete,foarfeca,solutie de lipit)Am o nelamurire : fetele alea se foloseau de sculele voastre, ca una era cam neagra ?![]()
Noatea sunt in mare forma, asa de mare ca ziua sunt praf. Nea Titi avea meci greu cu mine. Nu l-ai vazut pe Alin (banditul), a incercat sa triseze si s-a dus la masina sa schimbe paleta....a schimbat-o degeaba, mi-am luat revansa cu scandura aia...caterinca la maxim....Dan(Chirap) a fost mai destept ca a refuzat sa joace cu mine, are ochiul format,...avea febra la pometi dimineata. Doamne cat "ne-am" mai râs.'nea Titi,ne pare rau ca nu ai fost prezent la "finala" a doua!Numai matale puteai sa-l "faci" pe Sultan!De noi a fost mai greu...(ai vazut ce harem are)...eram "rupti" ...de ras!!
"parasuta nu se deschide ...... sa vezi ca nu gasesc nici bicicleta ...!"Noatea sunt in mare forma, asa de mare ca ziua sunt praf. Nea Titi avea meci greu cu mine. Nu l-ai vazut pe Alin (banditul), a incercat sa triseze si s-a dus la masina sa schimbe paleta....a schimbat-o degeaba, mi-am luat revansa cu scandura aia...caterinca la maxim....Dan(Chirap) a fost mai destept ca a refuzat sa joace cu mine, are ochiul format,...avea febra la pometi dimineata. Doamne cat "ne-am" mai râs.
....."am cazut da-te dracu'"...."tuti gura mati de Matiz"...."pestisorul si fata aia mica"...."bula cu ala de la DitriGaz"
....prietenii stiu de ce!
"parasuta nu se deschide ...... sa vezi ca nu gasesc nici bicicleta ...!"
Cred ca de la ea ai fost in mare forma,....te-ai dopat cu gem, noi n-am pus potu',...ai mancat da-te...Hei!!....alooooooooo!!......da de zacusca mea chiar nu zice nimeni nimica!!...sau nu v-a placut?
Stai linistit ca nici eu nu-i faceam fața...Are motor de 270 CP'nea Titi,ne pare rau ca nu ai fost prezent la "finala" a doua!Numai matale puteai sa-l "faci" pe Sultan!De noi a fost mai greu...(ai vazut ce harem are)...eram "rupti" ...de ras!!
BinentelesNea Titi,te referi la fetele de paleta una rosie si una neagra,si e vorba de sculele de lipit fete(burete,cleste de burete,foarfeca,solutie de lipit)![]()
Nea Titi ,acuma am studiat si eu pozele dupa ce am primit lamuririle necesare,si mi-am dat seama ca in seara aceea eram ,,NEGRU,, de suparare ca nu ai ramas si matale la Victoria,si cred ca am ramasa asa negru pina dimineata.Am o nelamurire : fetele alea se foloseau de sculele voastre, ca una era cam neagra ?![]()
Rezervat clasament
CLASAMENT (open+amatori)....Organizatori Beltechi Dumitru,Sorin Petrisor(nu au jucat)
1. Temelie Dragos
2.Migea Cornel
3.Voicu Corneliu
4.Iancu Sorin
5-8
Chirap Dan
Somlea Darian
Olteanu Mihai
Andone Claudiu
9-16
Benyoski Bela
Marandici Adrian
Grama Mihai
Tutoveanu Razvan
Vladoiu Gelu......organizator
Matei Dumitru
Rozenfeld Cristian
Hutanu Alin
17-24
Groza Alexandru
Ciucur Laurentiu
Dragoi Andrei
Barac Marius
Marica Dan
Rus Andrei
Eftimie Adrian
25-32
Tarau Vasile
Puiulet Iosif
Timaru Ilie
Ludwig Arthur
Tobosaru Gheorghe
Kozma Endre
Beltechi Paul
Dragos Florin
33-48
Negrean Ioan
Zedler Csaba
Popa Sorin
Rosu Dan
Beltechi Razvan
Matei Mirel
Ciky Cornel
Dragoi Catalin
Fogoros Silviu
Vacariu Liviu
Serban Mircea
Bugneriu Marcel
Deceanu Darian
Vladoiu Bogdan
Rebegel Bogdan
Samu Dorel
49-56
Comanariu Stefan
Mureșan Alexandru
Malene Petru
Rusu Diana
Toader Gheorghe
Clontea Mircea
Popa Cristian....organizator
Georgescu Vlad
57-64
Barac Alexandru
Mihaiescu Bogdan
Lolea Dan
Mihaiescu Rica
Timaru Ferenc
Dumitrescu Sorin
Nagy Levente
Cindulet Sorin
65-67....2 v
Lolea Toma
Cristea Virgil
Pralea Constantin
CLASAMENT (open+amatori)....Organizator Beltechi Dumitru (nu a jucat)
1. Temelie Dragos
2.Migea Cornel
3.Voicu Corneliu
4.Iancu Sorin
5-8
Chirap Dan
Somlea Darian
Olteanu Mihai
Andone Claudiu
9-16
Benyoski Bela
Marandici Adrian
Grama Mihai
Tutoveanu Razvan
Vladoiu Gelu......organizator
Matei Dumitru
Rozenfeld Cristian
Hutanu Alin
17-24
Groza Alexandru
Ciucur Laurentiu
Dragoi Andrei
Barac Marius
Marica Dan
Rus Andrei
Eftimie Adrian
Nechita Alexandru
25-32
Tarau Vasile
Puiulet Iosif
Timaru Ilie
Ludwig Arthur
Tobosaru Gheorghe
Kozma Endre
Belteki Paul
Dragos Florin
33-48
Negrean Ioan
Zedler Csaba
Popa Sorin
Rosu Dan
Beltechi Razvan
Matei Mirel
Ciky Cornel
Dragoi Catalin
Fogoros Silviu
Vacariu Liviu
Serban Mircea
Bugneriu Marcel
Deceanu Darian
Vladoiu Bogdan
Rebegel Bogdan
Samu Dorel
49-56
Comanariu Stefan
Mureșan Alexandru
Malene Petru
Rusu Diana
Toader Gheorghe
Clontea Mircea
Popa Cristian....organizator
Georgescu Vlad
57-64
Barac Alexandru
Mihaiescu Bogdan
Lolea Dan
Mihaiescu Rica
Timaru Ferenc
Dumitrescu Sorin
Nagy Levente
Cindulet Sorin
65-67....2 v
Lolea Toma
Cristea Virgil
Pralea Constantin
Eu cred ca te lauziNea Titi ,acuma am studiat si eu pozele dupa ce am primit lamuririle necesare,si mi-am dat seama ca in seara aceea eram ,,NEGRU,, de suparare ca nu ai ramas si matale la Victoria,si cred ca am ramasa asa negru pina dimineata.![]()
Ce voua nu vi se intimpla la apa foarte rece :lolno:Eu cred ca te lauzi![]()