AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Clasament Open

1.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
2.
Nascu Serban - Cluj Napoca.jpg
Nascu Serban - Cluj Napoca
3 -- 4
Petrescu Liviu - Pitești
Roman Iulian - Brașov
5 -- 8
Enciu Alexandru - Slobozia
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Calin Mihai - Barlad
Uta Adrian - București
9 -- 16
Traistaru Marius - Topoloveni
Roman Bogdan - Arad
Cruceru Sergiu - Targu Jiu
Tomica Andrei - București
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Leorda Rares - Reghin
Simion Boby - Cluj Napoca
Nistor Dorel - Bistrița
17 -- 32
Mihaila Nicolae - Breaza
Macovei Liviu - Brașov
Andone Claudiu - Cugir
Frant Nicusor - Resita
Put Gabriel - Oravita
Sufletel Radu - Alba Iulia
Aftenii Daniel - București
Wischegg Robert - Galați
Constantinescu Marius - București
Apian Florin - Bistrița
Bularda Iulian - Barlad
Mocean Dan - Cluj Napoca
Corcoz Costin - Focșani
Valceanu Daniel - Topoloveni
Miron Liviu - Campina
Ceacarescu Cristian - Slobozia
33 -- 36
Dinca Daniel - București
Vranceanu Mihai - București
Cionoiu Cristian - București
Gheorghe Nicu - Drobeta Tr Severin
37 -- 39 1v gr.sup.
Boaca Valentin - București
Mureșan Iulian - Cluj Napoca
Toma Dorin - Pitești
40 -- 56 0v gr.sup.
Zamfir Ionel - București
Govoreanu Florin - Cisnadie
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Popescu Valentin - București
Avram Victor - Arad
ON HO - București
Radu Costica - Galați
Mostovoi Andrei - Campina
Constantin Teodor - București
Toma Iulian - Brăila
Raducan Bogdan - Craiova
Dracea Gabriel - Sinaia
Dascalasu Viorel - București
Gorum Adrian - Topoloveni
Dumitru Gheorghe - București
Balan Cristian - Ramnicu Valcea
Daneliuc Gabi - Sibiu
57 -- 3v gr.inf.
Nica Ionut - Brașov
58 -- 65 2v gr.inf.
Banescu Dragos - Pitești
Filimon Bogdan - București
Bocaniala Norocel - București
Creinicean Liviu - Oravita
Aron Darie - Sibiu
Vasiliu Remus - Mioveni
Dobre Titus - București
***************** - Campina
66 -- 78 1v gr.inf.
Vladoiu Gelu - Brașov
Anita Dorel - Brașov
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Fratea Aurel - Constanța
Sferlea Marius - Oradea
Hutanu Alin - Brașov
Pop Zoltan - Dej
Panea Ovidiu - București
Migea Cornel - Sibiu
Luta Petre - București
Ciublea Vichente - Oravita
Badea Daniel - Targoviște
Barbulescu Bogdan - Pitești
79 -- 86 0v gr.inf.
Dumbrava Daniel - Focșani
Mitzea Alexandru - Sibiu
Bacanu Paulian - Brașov
Soare Valentin - Valenii De Munte
Ciuca Dan - Pitești
Banu Nicolae - Ocna Sibiului
Damian Ioana - Barlad
Teica Radu - Targu Jiu

Am mai multe intrebari, dar in seara asta vreau sa va adresez doar una: Va rog sa mi spuneti, cum ati acordat bye urile la open? Multumesc!

Felicitari ?echipei? din Campina de la avansati ! Clasare remarcabila la un turneu de asa anvergura!
Locurile 1 si 2 pt cei doi Andrei dar si locul 5-8 pt. Vali !!! Inca o data remarcabil !
Felicitari si tie Bebe pt parcursul de la Open(mai ales ca ai fost ?eliminat? de castigatorul concursului)!

Felicitari castigatorilor,organizatorilor si tuturor competitorilor!
O felicitare speciala pentru rezultatul obtinut de colegul si partenerul de antrenament Birtalan Laszlo!

Dumitrescu Dan - Vasile Gelu Iulian (Inferioare Amatori)

Dumitrescu Dan - Vasile Gelu Iulian (Inferioare Amatori)

Multumesc doamna Anca ptr raspuns, dar astept un raspuns de la domnul Toma.

Suditu Andrei - Dumitrescu Dan (Inferioare Amatori)

Suditu Andrei - Dumitrescu Dan (Inferioare Amatori)

Am mai multe intrebari, dar in seara asta vreau sa va adresez doar una: Va rog sa mi spuneti, cum ati acordat bye urile la open? Multumesc!
Daca ai mai multe intrebari, pune-le pe toate, ca sa-ti raspund intr-un singur post.
Referitor la felul cum au fost acordate bye-urile, nu a fost nevoie de un criteriu special, deoarece nu au fost jucatori pe lista de asteptare.
Ca sa anticipez totusi urmatoarea ta intrebare, vreau sa-ti spun ca la Avansati au fost pe lista 120 de jucatori, iar vineri seara s-au retras 2, deci nu reuseam sa asigur cite 5 meciuri de fiecare jucator, conform regulamentului, asa ca chiar daca inscrierile s-au terminat joi seara, am dat acordul pentru inca 2 sa se inscrie la sala,
Cu toate acestea, tot au mai lipsit simbata dimineata inca 3 nemotivati, astfel ca tot au fost 3 grupe de cite 5.
Pentru a preveni aceste lucruri, la Open am fost de acord pentru inca 1-2 persoane sa vina la sala si sa se inscrie, mai ales ca din experienta turneelor de pina acum, intotdeauna au fost citiva absenti nemotivati, sau care au renuntat in ziua concursului.
Din pacate, sau poate din fericire, toti cei de la OPEN inscrisi, au fost prezenti (si le multumesc pe aceasta cale pentru seriozitatea de care au dat dovada), dar cum erau totusi si cele 2 persoane de rezerva, ce venisera de departe, nu am putut sa le spun ca nu mai pot sa joace.
Imi fac mea culpa pentru cele 2 grupe de 7 jucatori, dar am facut tot posibilul sa le dau 2 mese, ca totusi sa se incadreze in timp.

Tobosaru Gheorghe - Giosan Marcel (Inferioare Amatori)

Tobosaru Gheorghe - Giosan Marcel (Inferioare Amatori)

Daca ai mai multe intrebari, pune-le pe toate, ca sa-ti raspund intr-un singur post.
Referitor la felul cum au fost acordate bye-urile, nu a fost nevoie de un criteriu special, deoarece nu au fost jucatori pe lista de asteptare.
Ca sa anticipez totusi urmatoarea ta intrebare, vreau sa-ti spun ca la Avansati au fost pe lista 120 de jucatori, iar vineri seara s-au retras 2, deci nu reuseam sa asigur cite 5 meciuri de fiecare jucator, conform regulamentului, asa ca chiar daca inscrierile s-au terminat joi seara, am dat acordul pentru inca 2 sa se inscrie la sala,
Cu toate acestea, tot au mai lipsit simbata dimineata inca 3 nemotivati, astfel ca tot au fost 3 grupe de cite 5.
Pentru a preveni aceste lucruri, la Open am fost de acord pentru inca 1-2 persoane sa vina la sala si sa se inscrie, mai ales ca din experienta turneelor de pina acum, intotdeauna au fost citiva absenti nemotivati, sau care au renuntat in ziua concursului.
Din pacate, sau poate din fericire, toti cei de la OPEN inscrisi, au fost prezenti (si le multumesc pe aceasta cale pentru seriozitatea de care au dat dovada), dar cum erau totusi si cele 2 persoane de rezerva, ce venisera de departe, nu am putut sa le spun ca nu mai pot sa joace.
Imi fac mea culpa pentru cele 2 grupe de 7 jucatori, dar am facut tot posibilul sa le dau 2 mese, ca totusi sa se incadreze in timp.
Cred ca m ati inteles gresit, eu vorbesc de bye urile din eliminatorii, dumneavoastra cred ca vorbiti de wildcarduri de participare.

Bradusca Cornel - Vasile Gelu Iulian (Inferioare Amatori)

Bradusca Cornel - Vasile Gelu Iulian (Inferioare Amatori)

Dumitrescu Dan - Bradusca Cornel (Grupe inferioare Amatori)

Dumitrescu Dan - Bradusca Cornel (Grupe inferioare Amatori)

Ilia Ion - Giosan Marcel (Inferioare Amatori)

Ilia Ion - Giosan Marcel (Inferioare Amatori)

Roman Bogdan - Mitzea Alexandru (Inferioare Open)

Roman Bogdan - Mitzea Alexandru (Inferioare Open)

Back
Sus