AmaTur: Turneu A Turneu A SIBIU - 07.06.2014 Cupa "ARIA"editia I

Totdeauna,2 sau 3 jucatori din spatele meu au MT-ul mai bun,sunt mai valorosi.De ex. la Reghin in gr mea au fost 2 jucatori cu MT>14 (ca si capul de serie).N-am avut nici o sansa.

ați încercat vreodată să vă măriți șansele prin ambiție și convingerea că puteți mai mult decât arată cifrele?

nu-i nici o critică aici și nici o obiecție la vreo prevedere din regulament.

sunt convins că, mai ales la turneele ?mici?, organizatorii fac tot posibilul ca meciurile să fie echilibrate...

mă gîndeam că vine o vreme când ar trebui să ?spargem gheața? și să încercăm să-i batem și pe cei mai buni decât noi, chiar dacă uneori știm cu 3 zile înainte că ?n-avem șanse? :D

vă rog citiți cu indulgență ce am scris aici, pentru că scriu de pe poziția celui numit uneori ?ciuca bătăilor? :) întotdeauna la turneele la care am fost am intrat pe poziția asta, dar de fiecare dată am ieșit mulțumit, indiferent dacă am rămas ?ciuca bătăilor? și după turneu.

Lista de asteptare:
2. Losoncz Laszlo, Dealu

Va rog sa-l transferati pe colegul nostru Losoncz la open.

De asemenea, se inscrie la open si Laszlo Zsolt din Odorheiu Secuiesc. (prezenta lui Zsolt e sigura in procent de 99%, vineri la pranz voi da confirmarea finala).

Din pacate se retrage Oancea Paul Sr-Agnita.Mult succes participantilor!

Cu regret ma retrag de la acest turneu inaugural , Dan Comsa . Mult succes participantilor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

....si la open s-au ocupat locurile,
Lista actualizata in prima pagina....

Care ii treaba cu 72. Wild Card, Brașov , nou - 0 - A in lista inscrisilor?

Bogdan din Brașov, l-am rugat sa dea locul unui invitat special pentru a nu afecta dreptul cuiva, asa ca pe Bogdan l-am redenumit Wild, ....pt ca invitatul special nu a confirmat l-am retras acum.
(Bogdan a fost inscris la postul 49 si nu s-a retras)

din VICTORIA se inscriu la amatori
-LUDWIG ARTHUR ;
-JECU CIPRIAN
- PIETRARU DORIAN

Avand in vedere ca intr-un procent mare urmeaza sa urce de pe lista de asteptare ( numai) unul sau doi dintre cei trei, am o intrebare:
Daca nu urcati toti pe lista ce hotarati, renuntati sau onorati cu prezenta chiar daca se califica numai unul? As vrea sa tinem legatura petru info la timp.
Multumesc!

Locul 1-2-3 amatori
Csaba, Pali si Zelariu

Gelu, vezi ca m-ai uitat pe mine :D... si pe alti 68 de amatori :D

- - - Actualizat - - -

Am cautat prin clasament, am dat mp...nu va gasesc,
Stie sau cunoaste cineva daca este NOU?

A mai fost la vreo doua turnee, mai demult. E un fost jucator in nationala Republicii Moldova, asa ca... grija mare, ca va capaceste :D

Back
Sus