Vineri seara pe la noua am ajuns la sala, i-am si felicitat pe Alex si pe colegii lui pentru ce au facut la Sibiu pentru sportul nostru indragit.
Locatia e buna si amenajata cu gust si cu grija.
Investitia este pe masura, si dupa o plimbare efectuata la pranz si in prima parte a complexului (care gazduieste sectiunile medicale, de fitness si de wellness) mi-am dat seama ca dupa deschiderea partiala de peste cateva saptamani, respectiv dupa inaugurarea din septembrie a intregului centru, sibienii il vor lua cu asalt.
Despre mine ce sa va zic?

Imi pare rau ca am incurcat un pic pronosticul lui Gelu, dar azi asa a fost mai drept.
Daca nu dadeam o fuga vineri seara pana la Aria, pana la Gelu si pana la inca vreo doua locuri, poate jucam mai bine in eliminatorii.
Jos palaria in fata celui care m-a batut azi, domnul Benyovski.
Si in ce priveste elita amatorilor, in primul rand felicitari Bence pentru frumoasa performanta, felicitari Csaba Zedler pentru trofeul acestui turneu inaugural, dar tot asa si semifinalistilor Feri si nea Bela, precum si celor 4 biruiti in sferturi.
Eliminarea mea a facut insa posibila si prezenta la un alt turneu special, organizat la masa 12.

Astfel am mai adunat cateva seturi (pe langa cele 26+4 din turneul de la amatori + un amical de 5 cu Gelu), mai precis inca 25, ajungand la frumoasa cifra de 60 de seturi...
...Gabi Tipser m-a provocat la un turneu de seara, organizat "la gramada" semi-open + semi-amatori

in doi.
Rezultatele de la turneul paralel:
Gabi - Pali 5 - 1,5 (3-2, 3-1, 2-3, 3-1, 3-2, 0-2).
Alex & Aria, felicitari si multumiri inca o data. De la mine aveti nota 10+ pentru tot ce am vazut si ce am primit azi.
Mult succes in continuare, Va tinem pumnii!