AmaTur: Turneu A Turneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014

Salutare.Asteptam inscrierea ta Gelu ,doar esti ca acasa aici la Sibiu.Ma bucura si inscrierea in concurs a d-lui Stancalie.Am o revansa de luat de la Brașov.

Va astept,Alex

cred ca la amatori dar nu stiu din ce localitate

Postat în original de Antal Denes
Marin Floricel
Popa Mircea
Antal Denes
Padurariu Costel

?mi pare rău că nu știți de unde vine Deni Bacsi, că doar e și deținător al tricoului de Campion AmaTur pe județul Brașov. dacă nu mă înșel, l-a obținut chiar la Sibiu, 2010.

ca să vă ajut: Turama II sau anagramat AmaTur :D

Brașov, Racoș, pe acolo...

Marin Adrian - București, open, pentru ca am vazut ca s-au completat cele 72 de locuri de la amatori.
Daca intru pe lista de amatori prin retragerea unor participanti, atunci optez pentru amatori. Important este sa particip, pentru ca nu am fost niciodata la un turneu la Sibiu.
Va multumesc!

deși omul vine din Racoș, e brașovean ca cerbul de aur... e bine, domnul Filea acum? :D

Daaa...Antal Denes vine din Racos , e brasovean si e si ca un cerb de " frumos "...de aur nu pomenim ca vine Fiscul si-l ia la intrebari , ca el nu a" deturnat "partide in turneele Amatur (la care participa din 2007) ....prea multe ! ! !

Back
Sus