Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014
Salutare.Asteptam inscrierea ta Gelu ,doar esti ca acasa aici la Sibiu.Ma bucura si inscrierea in concurs a d-lui Stancalie.Am o revansa de luat de la Brașov.
?mi pare rău că nu știți de unde vine Deni Bacsi, că doar e și deținător al tricoului de Campion AmaTur pe județul Brașov. dacă nu mă înșel, l-a obținut chiar la Sibiu, 2010.
Marin Adrian - București, open, pentru ca am vazut ca s-au completat cele 72 de locuri de la amatori.
Daca intru pe lista de amatori prin retragerea unor participanti, atunci optez pentru amatori. Important este sa particip, pentru ca nu am fost niciodata la un turneu la Sibiu.
Va multumesc!
Daaa...Antal Denes vine din Racos , e brasovean si e si ca un cerb de " frumos "...de aur nu pomenim ca vine Fiscul si-l ia la intrebari , ca el nu a" deturnat "partide in turneele Amatur (la care participa din 2007) ....prea multe ! ! !