Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dane cu cea mai mare placere la turneul final te astept cu 55 de focuri,multumesc sunt la permanenta si am la dispozitie internetul.Nea Deni, vad ca esti pe fir, trebuie sa faci cinste, am renuntat la participarea in turneu special ca sa ai vesti proaspete![]()
Nasu tot nas ramaneFINALA:
Sterea Viorel - Marinescu Razvan 3-1
Rog a se traduce! Stop! Nu "vorbiti" cifrat. Stop! Ce este cu 55 de focuri! Stop! Atentie ! Stop!! Toti avem internet! Stop! Lipseste ceva, cineva? Stop !Dane cu cea mai mare placere la turneul final te astept cu 55 de focuri,multumesc sunt la permanenta si am la dispozitie internetul.
P.S. Cel mai rau ca n-am putut ajunge,ies doar dimineata.
Nea Deni, tragi cu mitraliera cu foc automat, sau cu pistol foc cu foc, ca sa stiu ce armura sa imbrac?Dane cu cea mai mare placere la turneul final te astept cu 55 de focuri,multumesc sunt la permanenta si am la dispozitie internetul.
P.S. Cel mai rau ca n-am putut ajunge,ies doar dimineata.
Felicitari atat lui Vali cat si lui Dan! Sala fara condens, spatiu rezonabil intre mese, iluminatul ok, jocurile s-au disputat cursiv si pe langa toate astea s-a tinut si turneu de consolare, fapt pt care cred ca majoritatea a fost multumita.
La multi ani Adi Marandici!...ai mers pe burta,... oricum, am fost sofer, te refuzam.....
Lasa Dane armurile,vino lejer,focurile vor fi auzite doar in timpane,foc cu foc,pana se inrosesc urechile !Nea Deni, tragi cu mitraliera cu foc automat, sau cu pistol foc cu foc, ca sa stiu ce armura sa imbrac?![]()