AmaTur: Turneu A Turneu A Valenii de Munte Cupa SERBARILE TOAMNEI 2 noiembrie 2013

Organizatorii multumesc sponsorilor turneului, firma Porta Doors București reprezentata prin d-l Viorel Barloveanu
si firmei Viva Sport Shop București , d-lui Tiberiu Tanase.

Nea Deni, vad ca esti pe fir, trebuie sa faci cinste, am renuntat la participarea in turneu special ca sa ai vesti proaspete :)

Nea Deni, vad ca esti pe fir, trebuie sa faci cinste, am renuntat la participarea in turneu special ca sa ai vesti proaspete :)
Dane cu cea mai mare placere la turneul final te astept cu 55 de focuri,multumesc sunt la permanenta si am la dispozitie internetul.
P.S. Cel mai rau ca n-am putut ajunge,ies doar dimineata.

felicitari tuturor. este primul meu turneu la Valeni dar cu sigurana o sa revin cu drag. Si pastrama de la festival a meritat.
Bravo vali.

Voi revedea clasamentul la amatori, am avut ceva rateuri la alcatuirea clasamentului.

Felicitari organizatorilor, domnilor Dan Bodeanu si Vali Soare, din partea echipei de la Tecuci! Pentru editia urmatoare, pe care o vrem sa fie un turneu A, va invitam la Tecuci in luna septembrie (sa nu fie iar aceeasi data simultan pentru turneele noastre :) ).

Dane cu cea mai mare placere la turneul final te astept cu 55 de focuri,multumesc sunt la permanenta si am la dispozitie internetul.
Rog a se traduce! Stop! Nu "vorbiti" cifrat. Stop! Ce este cu 55 de focuri! Stop! Atentie ! Stop!! Toti avem internet! Stop! Lipseste ceva, cineva? Stop !
Nea Deni, nu-i frumos! Stop! Fierb gradele cumva? Suntem pe receptie, stop! Veghem, stop ! Noapte buna!

Acum am ajuns acasa dupa o zi foarte frumoasa.
Incepand cu 01.11 ziua lui Cosmin Fodoran unde am petrecut pana la ora 03:00 dimineata si unde la 06:30 Razvan Marinescu ma astepta jos cu masina sa mergem la Valenii de Munte, unde pot spune ca m-am simtit nu bine, ci foarte bine, ii multumesc lui Vali pentru gazduirea de nota 10 ca de obicei, dl. Dan Bodeanu pentru raspunsurile cu privire la participarea mea in continuare in acest circuit si tuturor celor care au fost prezenti si au dat un plus de culoare zilei mele libere de sambata.
Eu acum 20 minute am ajuns acasa dupa ce clubul la care activez a implinit frumoasa varsta de 3 ani de existenta si unde bineinteles din nou si iarasi am petrecut, sunt putin obosit..
Despre turneu pot sa zic ca a fost unul foarte frumos cu meciuri spectaculoase, din pacate sau din fericire eu am jucat in afara concursului pur si simplu pentru a ma simtii bine si chiar am reusit.
Felicitari tuturor participantilor, castigatorilor, invinsilor, organizatorilor dar si suporterilor :D
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele editii !
VIVA Valenii de Munte

Un turneu reusit - mie personal mi-a placut ambianta concursului, si nu m-a deranjat nici faptul ca "semi-iarba" mea a fost rapusa de prea multi colegi munteni din inferioare. :-)
Multumiri organizatorilor pentru efortul depus, dar si pentru ideea turneului de consolare.
+ felicitari, Mr. Welker pentru jocu constant de la turneu, încununat de pozitia fruntasa.
Sa ne revedem cu bine! Hai ai nostri! :-)

Felicitari participantilor,invinsilor,invingatorilor si organizatorilor pentru reusita acestui turneu.
La cat mai multe evenimente de acest fel !

Felicitari atat lui Vali cat si lui Dan! Sala fara condens, spatiu rezonabil intre mese, iluminatul ok, jocurile s-au disputat cursiv si pe langa toate astea s-a tinut si turneu de consolare, fapt pt care cred ca majoritatea a fost multumita.
La multi ani Adi Marandici!...ai mers pe burta,... oricum, am fost sofer, te refuzam.....

Nea Deni, tragi cu mitraliera cu foc automat, sau cu pistol foc cu foc, ca sa stiu ce armura sa imbrac? :)

Lasa Gelu,bibanii or sa muste in continuare,la Brașov reluam de la 5-5!
Felicitari atat lui Vali cat si lui Dan! Sala fara condens, spatiu rezonabil intre mese, iluminatul ok, jocurile s-au disputat cursiv si pe langa toate astea s-a tinut si turneu de consolare, fapt pt care cred ca majoritatea a fost multumita.
La multi ani Adi Marandici!...ai mers pe burta,... oricum, am fost sofer, te refuzam.....

Nea Deni, tragi cu mitraliera cu foc automat, sau cu pistol foc cu foc, ca sa stiu ce armura sa imbrac? :)
Lasa Dane armurile,vino lejer,focurile vor fi auzite doar in timpane,foc cu foc,pana se inrosesc urechile !
Cu stima Deni.
PS Dar daca trebuie aducem si garda nationala cu tunuri si arme,obtinem si permis de tragere pentru parada !

La clasamentul de la Open e o greseala la mine si la domnul Pitac. Am fost 3 oameni cu o victorie (mai era implicat si Cosmin Micu) si am avut rezultatele:

Cosmin: 2-3; 3-1 (+1)
Sorin: 3-1; 1-3 (0)
Nea Ovi; 3-2; 1-3 (-1)

Asa ca eu eram pe 3 si nea Ovi pe 4.

In rest, felicitari pentru efortul depus si sa ne vedem sanatosi!

Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Pe aceasta cale doresc sa felicit toti participantii si organizatorii, in aceeasi masura, pentru acest turneu foarte reusit din toate punctele de vedere.

Back
Sus