VladFarcas
senior
Dan a castigat .... am corectat acum
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am luat locul 2 in grupele superioare .... eu nu am avut niciun beneficiu din acest lucru .... ati vazut ca locrurile 2 si 3 au tras la sorti .... acum ca dumneavoastra ati picat cu Tibi Camarasiu nu e vina mea , a fost tras la sorti . Repartizarea in grupele superioare a fost facuta dupa o cheie aleatorie aleasa de dinainte sa inceapa concursul . Ca exemplu va dau grupa mea superioare care cred ca a fost una dintre cea mai grea , toti jucatorii fiind puternici . Si vreau sa stiti ca eu nu am fost organizatorul acestui turneu , eu doar fiind rugat de catre domnul Mureșan sa ajut pentru ca dansul nu stia sa faca grupelete rog sa explici cate grupe sup au fost si cati sau calificat !??? consider organizarea facuta de vlad un abuz si ai dau nota 2 de ce sa joc eu cu un loc 3 din gr sup cand acesta nu avea ce sa caute in eliminat pt ca si tu vlad ai iesit in sup pe loc 3 si ai vrut sa mergi mai departe asta nu e organizare ci dezorganizare !te rog sa explici logica acestor grupe superioare \\\\\1..........si cum spuneam amatorii nau nici o sansa an fata celor care joaca de performanta dar la gherla banu e stapanu amii pare rau dar eu nu voi m,ai participa la astfel de mascarade !!!
Du-te grasule cu comentariile taleFinala Amatori
Simion Bobi - Mocean Dan 2-3 (11-7 ,13-11, 7-11 , 5-11, 6-11 )
Setul doi foarte frumos , Dan reuseste sa revina de la 10-5
Un set frumos si setul trei cu multe mingi frumoase.
Set 4 : Bobi este foarte obosit , spectatori aplauda mingile frumoase
Bine grasutule ca ai mancat la Mc astazi, fara sa muncesti deloc!Du-te grasule cu comentariile tale))))