Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
gigea a spus:traista joaca in superliga, este rezerva, si nu a jucat nici un meci pana acum...acolo inca nu are loc, la amatour e prea bun...sa nu mai joace nicaieri?
FlorinBN a spus:... si cazierul si dovada ca nu a fost membru de partid (PCR) ... eventual si raportul de activitate pe ultimii 5 ani ...george a spus:propunere: participantii trebuie sa prezinte organizatorului buletinul/cartea de identitate la inscriere, altfel ce sa verifici daca un legitimat din alta localitate isi da nume fals?![]()
Eu l-am vazut dupa concurs sarind pe trambulina pentru copii, asa ca o poate el sa aibe 16 ani, dupa comportament si "freza", tot copil este :lol: . Dar problema este varsta sau nivelul de performanta?george a spus:cine spunea ca "are 14 ani si arata de 11" ? :lol:
iar el micutzul n-are decat...16! cred ca are si agenda cu femei!
sau tot vizavi de ce adversar e copilul andrei se exprima cineva :
"hai sa fim seriosi!" :roll:
propunere: participantii trebuie sa prezinte organizatorului buletinul/cartea de identitate la inscriere, altfel ce sa verifici daca un legitimat din alta localitate isi da nume fals?
Eugen a spus:unul din 45!!!
ca de obicei se exagereaza. copilul nu a jucat cu cei 45 de jucatori prezenti, te asigur ca se gaseau cel putin 5-6 care sa il bata. a avut parte de un culoar favorabil si atat. tu esti 100% convins ca daca ar fi jucat cu tine te-ar fi batut?
Lasa draga ca nu am nimic personal cu baiatul si nici noi nu suntem prea "maturi".george a spus:nu am exagerat , am luat clasamentul: locul doi din 46 participanti!Eugen a spus:unul din 45!!!
ca de obicei se exagereaza. copilul nu a jucat cu cei 45 de jucatori prezenti, te asigur ca se gaseau cel putin 5-6 care sa il bata. a avut parte de un culoar favorabil si atat. tu esti 100% convins ca daca ar fi jucat cu tine te-ar fi batut?
se poate interpreta, dar de-asta se fac grupa inferioare/superioare si apoi eliminatoriu, sa fie un clasament cat mai fidel!
bineinteles ca ma batea, daca am luat-o (fie si la limita:3-2) si de la Alex, baiatul lui Valigti, care are vreo 11-12 anisori, dar probabil dupa unii arata de 6-7 (sa respectam diferenta pronuntata despre pustiul Andrei, de la 16 la 11...)
iar cu culoarul favorabil sunt povesti! am auzit mai multi participanti bucuresteni pronosticand din start aceasta finala! asa ca... lasati!...
Visco, la trambulina mai sar si eu vara pe litoral, sau in Norvegia recent, am si o poza din fiorduri daca vrei...iar freza.. mai am de-o baie si de-o ploaie! :lol:
!!! BRAVOOOO !!!.....de cand am fost prima data in Cluj am apreciat zona ca fiind cea mai......si mai.....ok......din tara , si asta se vede si la tenis de masă.......!!! FELICITARI !!!NICOVALA CUGIR a spus:noi din cluj avem deja firma noastra care se numeste Amatour Cluj -Napoca legal,daca vreti sa aflati mai mult va dau un nr. de tel. a lui Paul Spinu care este si secretaru nostru si el va da mai multe detalii,pe linga asta avem un presedinte si un vicepresedinte.0721-012229