Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Darie Aron - open
Se mai înscrie:
Deținătorul trofeului (nu mai știu din ce an, 2014 sau 2013)
Nicula Dumitru
Din Agnita
...nerăbdător să repete isprava
Cisnădia va fi prezentăSimona Weiss, Groza Alex , Govoreanu Florin , Bucur Dan , Somlea Darian. Si la copii: Dorling Raul ,Iancu Florean Victor si Stefan Kezdi
Simo,este important sa stim din timp,pentru Party,cine...si cu cine vine.
Multumesc
Da cred ca este imp. Eu vin .(sing) . Iar baietii sper sa va anunte in timp util fiecare cum va venii .Simo,este important sa stim din timp,pentru Party,cine...si cu cine vine.
Multumesc
 ......și la  After Party
......și la  After PartySe inscrie la Amatori-Incepatori ,Anton Calin si participare cu sotia la AfterParty.
Din Cristian ,se incriu mereu la amatori, vesnic incepatori (speram sa nu aiba sfarsit placerea jocului niciodata!):
- Ciobanu Cosmin
- Dragomir Ioan
Cu regret,nu putem confirma si prezenta la after-party,doamnele noastre sunt <<aproape>> impotriva acestui sport,noi nu intelegem de ce,cunoaste careva vreo explicatie logica???
Cu regret,nu putem confirma si prezenta la after-party,doamnele noastre sunt <<aproape>> impotriva acestui sport,noi nu intelegem de ce,cunoaste careva vreo explicatie logica???

au încercat foarte mulți
   au încercat foarte mulți