Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Darie Aron - open
Se mai înscrie:
Deținătorul trofeului (nu mai știu din ce an, 2014 sau 2013)
Nicula Dumitru
Din Agnita
...nerăbdător să repete isprava
Cisnădia va fi prezentăSimona Weiss, Groza Alex , Govoreanu Florin , Bucur Dan , Somlea Darian. Si la copii: Dorling Raul ,Iancu Florean Victor si Stefan Kezdi
Simo,este important sa stim din timp,pentru Party,cine...si cu cine vine.
Multumesc
Da cred ca este imp. Eu vin .(sing) . Iar baietii sper sa va anunte in timp util fiecare cum va venii .Simo,este important sa stim din timp,pentru Party,cine...si cu cine vine.
Multumesc
Se inscrie la Amatori-Incepatori ,Anton Calin si participare cu sotia la AfterParty.
Din Cristian ,se incriu mereu la amatori, vesnic incepatori (speram sa nu aiba sfarsit placerea jocului niciodata!):
- Ciobanu Cosmin
- Dragomir Ioan
Cu regret,nu putem confirma si prezenta la after-party,doamnele noastre sunt <<aproape>> impotriva acestui sport,noi nu intelegem de ce,cunoaste careva vreo explicatie logica???
Cu regret,nu putem confirma si prezenta la after-party,doamnele noastre sunt <<aproape>> impotriva acestui sport,noi nu intelegem de ce,cunoaste careva vreo explicatie logica???