AmaTur: Turneu B Turneu B, Cluj-N, 23 martie 2013

Am fost la Cluj de doua ori.Doua concursuri ratate.Atat.
Daca nu va intereseaza amaturul,postati anuntul in ziarul local.
Pe 23 merg la Arad.l
La gratar...altadata,oricum,mersi.
Cat despre rautati...............sunt printre ultimii.

Am fost la Cluj de doua ori.Doua concursuri ratate.Atat.
Daca nu va intereseaza amaturul,postati anuntul in ziarul local.
Pe 23 merg la Arad.l
La gratar...altadata,oricum,mersi.
Cat despre rautati...............sunt printre ultimii.

Adi,
nu trebuie sa fii rautacios!
Daca ai fi participat la ultimul turneu de la Cluj, Cupa BT Direct, ti-ai fi schimbat parerea referitoare la turneele de la Cluj!
Sa ne intalnim sanatosi si la Arad ( noi ne-am intalnit si la Topoloveni...)

Stefan, nimeni nu-si doreste sa te "deranjeze", poti face turnee in fiecare sambata chiar si in cursul saptamanii, dar aceste turnee trebuiesc inregistrate in clasament AmaTuR si dupa cate observ te ghidezi dupa regulamentul AmaTuR. Intrebarea mea este:daca tot te ghidezi dupa acest regulament nu ar fi corect sa-l respectam cu totii, cap-coada, (fara dictatura)?
Adi, ca si mine, am frecventat turneele importante din Cluj si probabil ca ne mai vedem, chiar daca au fost unele (mici) probleme, pana la urma sunt semnale benefice/construtive nicidecum aduse ca ofensa impotriva cuiva.
Cum bine cunoastem, pe la sfarsitul anului, cu ocazia bilantului ne punem problema si ne reprosem ca s-au facut derogari de la regulament si ne plangem ca; au fost B-uri la distante mai mici, au fost B-uri in aceiasi data cu A+, au fost jucatori fara drept de joc, s.a.m.d.
"Oamenii" au inteles si faptul ca nu vrei sa cedezi nimic din incasari, pt baietii destepti, ...lasa ca platesc numai prostii pt AmaTuR, dar totusi, poate ne incadram intr-o echipa si ne respectam mai mult.

Ultima editare:
D-le Gelu Bv, loc in echipa avem. Grupul de initiativa din ARDEAL asteapta noi membri. Puteti subscrie oricand, daca sunteti de aceeasi parere: Regulamentul (perfectibil) nu ni se poate impune de cei care-l incalca dupa bunul plac. Eu nu-mi bag nasu' in ciorba nimanui (nu impun altora cum si cand sa-si faca turneele) si pretind acelasi tratament. Nu alerg dupa pozitie-n clasament, ci ma dedic (de 3 ani incoace) popularizarii pingpong-ului prin atragerea de noi participanti in turnee B. Sustin deasemeni cresterea valorii jucatorilor cu sprijinul si participarea unor open-isti voluntari. In aceasta "munca" nu duc lipsa de critici, ci de ajutoare. Va oferiti? Cu respect: Stefan Rusu
P.S. Eu plantez in pepiniera si altii ciopartesc padurea. Cum vreti sa-i tratez? Sa ma ploconesc? Ori sa-i amendez?

Rezultate amatori
1.camarasiu tiberiu
2.david zoltan
3.sava petru
4.rusu calin
5.groza florin
6.alexandra silveira
7.radu serban
8.rozenfeld cristian
9-12
bedo atila
iacob liviu
turbas gelu
preda giani
13-16
costin cristian
coldea adina
oltean cristian
soit oliviu
17-20
soit valentin
sorin mitrea
oprisan alin
hriscu florentina
21-24
mircea ghirisan
deak sandor
pop mihai
hapddad m.
25-28
bejan adrian
ghemant emil
ciuta alexandru
emil petrus
29-32
tascau vlad
galan rares
varga hunor
mezei robert
33-36
rusu raul
moise andrei
bolojan sebastian
puscasu horatiu

Cer scuze pt editare! Scrisesem cu majuscule! SR

ami pare rau ca nu am putut ajunge! dar sunt in cluj internat in spital !!! cu mana problema sa agravat !sper ca ma antelegeti!!

Back
Sus