Un turneu reusit in care entuziasmul participantilor si placerea revederii intre amici au facut uitate micile inconveniente aparute pe parcurs(lumina soarelui si zgomotul excesiv provenit din sala mare unde se disputa barajul de "A" de la volei feminin).Felicitari organizatorilor(Lopatica in principal!!),felicitari castigatorilor!BRAVO CLAUDIA,intuitia mea a fost pe masura valorii tale!Felicitari si multumiri tuturor participantilor pentru contributia la acest adevarat pectacol sportiv! Am putut remarca inca o data tenacitatea lui Gabi(revenirea din semifinala "aproape pierduta"cu Dan Barbu!),"clasa" Claudiei,eleganta si sportivitatea lui nea' Bela,CHAPEAU bacsi!Pe langa toti acestia doresc sa evidentiez prestatia foarte buna a "elevului" meu de la Agnita,Alex Nechita,care la prima lui participare la un turneu Amatur a reusit performanta de a se califica in superioare!!!Bravo Alex!Atmosfera a fost super(voie buna si veselie cat cuprinde), Maestrul de ceremonii Mr.Vali(Suta) reusind fara prea mare efort sa ne tina pe toti in "priza" pana la sfarsit!!Thanks,"old" fellow!La buna revedere!