AmaTur: Turneu B Turneu B - Cupa Primaverii - SIBIU - 24-03-2012

Aproape de sala gasim "apa minerala", sau trebuie sa ne luam de acasa?
..O rezerva 'mica si buna' nu strica, oricum ;)
---------- Post added 21-Mar-2012 at 22:09 ----------
Din SIBIU toti la "Open-Masters" in ordinea nr de pe tricou..sau nu ;)
Tincu Laurentiu
Coma Dan
Benyovski Bela
Bulea Ovidiu
Todarcea Nelu
Daneliuc Gabi
Manzat Mircea
Mitzea Alexandru
Iancu Sorin
Filipoiu Bogdan ( din Valcea dar acum e sibian de-al nostru :) )

Dupa atâta 'apa minerala'care se va consuma 'se pare' înaintea,in timpul si dupa turneu,întrebarea mea este :tenis de masă se mai joaca? :-))

Sub rezerva numelor, din Agnita se inscriu 5 participanti iar din Or.Victoria se inscriu 3 participanti.
Eu,din pacate,am cursuri week-endul asta si nu pot ajunge mai repede de ora amiezii....ma mai primiti??sa vad ce pot sa fac!!??Succes in organizare si ...Bafta la toata lumea!

Nea' Titi ia fa bine si hai incoace...cu prea mult interes urmaresti topicul ! ;)
E si mai aproape de casa.

De mult tot vreau sa vin la Sibiu, acolo pe holuri ( ca acolo se joaca adevaratul tenis :D ), dar daca Lopatica voastra a gasit doar simbata asta , care se suprapune peste turneul de la Arad, nu am ce face, ca am promis mai demult prietenilor de la Arad ca vin sa le iau banii :D
Poate data viitoare. Va doresc distractie la maxim !

De mult tot vreau sa vin la Sibiu, acolo pe holuri ( ca acolo se joaca adevaratul tenis :D ), dar daca Lopatica voastra a gasit doar simbata asta , care se suprapune peste turneul de la Arad, nu am ce face, ca am promis mai demult prietenilor de la Arad ca vin sa le iau banii :D
Poate data viitoare. Va doresc distractie la maxim !
Da..asa e :P Va asteptam oricand !
Distractie placuta la Arad !

Back
Sus