Mirel V. Lascan
cadet
O intrebare, se joaca separat open si amatori sau amestecati?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
O intrebare, se joaca separat open si amatori sau amestecati?
Se joacă amestecat: Open + Amatori + Scrumbii și câștigă cel mai flăm?nd!![]()
"Dacă scrumbia-i sărată-afumată, dichisită cu peștișori de ceapă, pătrunjel și-o ploiță de oțet bun și parfumat se poate servi ca salată, iară unii ?i mai pun și o lingură-două de ulei de măsline – doar e salată – să alunece, alții puț?nă boia, pentru culoare, alții, cei cu relații și prieteni pe alte meleaguri binecuv?ntate, pun, de data asta în pahare, tot ca să alunece, o țuică de Năsăud, o pălincă din aceea gălbuie, făcută sub perii Mariei Tereza, unde vin urșii și se-mbată de la poama căzută în iarbă.
Dar eu am altă idee, trăită și răsverificată, an de an, în Delta Dunării: ce poate merge cu sărătură, acritură și ceapă? Doar o bute de vin!
Și ce vin se poate bea cu butea? Aligot?-ul de Sarica Niculițel, spumeg?nd vesel în căni, proaspăt și prietenos cum nu e lumea în care trăim."
![]()
De Barlad nu stiti nimică Focșani? :-(
Recunosc, m-ai "ametit" cu retetele, Marcele. Mersi!
Va doresc un turneu ... delicios!
Din Babadag la Amatori:
Peiu Cosmin
Samoila Ion
Benko Paul
Nicolae Gabriel
Cu scrumbia in meniu!