Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, ma flateaza mult, si le primesc cu bucurie si cu prietenie in numele tuturor celor care m-au ajutat is ma ajuta in datile in care sunt lasat in apropierea "butoanelor".

Deseori am spus pe forum ca in afara de noi, care ajutam in orice fel (in primul rand prin simpla calitate de participant) la succesul unui turneu, la Fit.Feel trebuie luate in calcul si investitia financiara initiala prin care si azi conditiile de joc si de organizare sunt optime si moderne, respectiv ajutorul unei echipe - Gorgenyi Levente, Hadnagy Gabor + colegele si colegii lor care ne-au ajutat in amenajarea celor doua sali, in asistenta pe durata intregii zile, etc.
In ce priveste premierea organizatorilor, cred ca sunt in asentimentul multora de la care am invatat si eu multe in d'ale AmaTurului nostru indragit: noi nu facem ceea ce facem pentru premii. Dupa ce depui o energie insemnata la organizarea principala sau tehnica a unui turneu, cateva multumiri pe forum sau cateva cuvinte calde si alese + cea ce vezi in ochii participantilor cand ne luam ramas bun - acestea reprezinta rasplata in cazul unei reusite. Orele investite, responsabilitatea asumata nu pot fi convertite nici in bani, nici in premii.
In ce priveste latura sportiva evenimentului de ieri, am remarcat si chiar am si relatat si in timpul turneului surprizele produse. Chiar si in inferioare de multe ori am putut auzi ca in grupa 6 sau altundeva favoritul 1 sau 2 a pierdut un meci sau doua, despre superioare am relatat mai devreme mai pe larg. Iar in ce priveste eliminatoriile, cred ca numai cei doi Farkas + Irsai au scapat de probleme, in rest toti ceilalti am fi putut face si mai mult.
So, consider ca multi dintre cei prezenti am avut un turneu reusit, cu meciuri si performante bune. (Din partea mea jos palaria pentru cei ce cu care am castigat greu, dar totodata si pentru cei care m-au batut: nasii mei Petho si Cocean, bravul Attila bacsi, si finul meu pana de ieri Farkas Lori / wolf.
Pe forumul separat al organizatorilor am precizat acum o luna ca pe langa acest turneu dorim sa organizam un alt B si in decembrie, pe 13. Trebuie sa vedem daca o sa avem fonduri suficiente pentru cupe, etc si daca weekendul de dupa turneul final va fi interesant pentru amaturistii din zona.
Daca nu, va asteptam cu drag la "A"-ul de inceput de an din 17 ianuarie.