AmaTur: Turneu B Turneu B - Cupa toamnei harghitene; Odorheiu Secuiesc, 22 noiembrie 2014.

Multumesc si eu pentru primirea calduroasa si organizarea impecabila al lui Pali!! Felicitari tuturor participantilor mai ales celor din Ciuc (trei in primii opt ) si in special marelui Lup care a reusit sa castige cu greu (fara transpiratie) acest turneu :)!

Bafta in continuare tuturor!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, ma flateaza mult, si le primesc cu bucurie si cu prietenie in numele tuturor celor care m-au ajutat is ma ajuta in datile in care sunt lasat in apropierea "butoanelor". :-)
Deseori am spus pe forum ca in afara de noi, care ajutam in orice fel (in primul rand prin simpla calitate de participant) la succesul unui turneu, la Fit.Feel trebuie luate in calcul si investitia financiara initiala prin care si azi conditiile de joc si de organizare sunt optime si moderne, respectiv ajutorul unei echipe - Gorgenyi Levente, Hadnagy Gabor + colegele si colegii lor care ne-au ajutat in amenajarea celor doua sali, in asistenta pe durata intregii zile, etc.

In ce priveste premierea organizatorilor, cred ca sunt in asentimentul multora de la care am invatat si eu multe in d'ale AmaTurului nostru indragit: noi nu facem ceea ce facem pentru premii. Dupa ce depui o energie insemnata la organizarea principala sau tehnica a unui turneu, cateva multumiri pe forum sau cateva cuvinte calde si alese + cea ce vezi in ochii participantilor cand ne luam ramas bun - acestea reprezinta rasplata in cazul unei reusite. Orele investite, responsabilitatea asumata nu pot fi convertite nici in bani, nici in premii.

In ce priveste latura sportiva evenimentului de ieri, am remarcat si chiar am si relatat si in timpul turneului surprizele produse. Chiar si in inferioare de multe ori am putut auzi ca in grupa 6 sau altundeva favoritul 1 sau 2 a pierdut un meci sau doua, despre superioare am relatat mai devreme mai pe larg. Iar in ce priveste eliminatoriile, cred ca numai cei doi Farkas + Irsai au scapat de probleme, in rest toti ceilalti am fi putut face si mai mult.
So, consider ca multi dintre cei prezenti am avut un turneu reusit, cu meciuri si performante bune. (Din partea mea jos palaria pentru cei ce cu care am castigat greu, dar totodata si pentru cei care m-au batut: nasii mei Petho si Cocean, bravul Attila bacsi, si finul meu pana de ieri Farkas Lori / wolf.

Pe forumul separat al organizatorilor am precizat acum o luna ca pe langa acest turneu dorim sa organizam un alt B si in decembrie, pe 13. Trebuie sa vedem daca o sa avem fonduri suficiente pentru cupe, etc si daca weekendul de dupa turneul final va fi interesant pentru amaturistii din zona.
Daca nu, va asteptam cu drag la "A"-ul de inceput de an din 17 ianuarie.

Felicitari lui Pali.Omul acesta te face sa te simti bine si cand esti ciuca batailor.Are grija de orice amanunt.Dar cel mai mult este de evidentiat grija si atentia pe care o acorda fiecarui oaspete fara sa omita ceva din organizare si,pe deasupra mai si joaca.Multumesc Pali si multe succese pe toate planurile.La tot ce am remarcat,subliniez ideea turneului de consolare.Intr-un concurs la gramada,unde gramada se apropia mai mult de open decat de amatori,turneul de consolare a picat ca o manusa,risipind dezamagirea unora,care,poate se asteptau la mai mult,atat ca si jocuri cat si clasare.Cred ca ar trebui permanentizat acest lucru la turneele B.Felicitari tuturor participantilor,onoare-laureatilor.

Ma bucur sa aud asa ceva ,si am urmarit indeaproape in ultimi 2 ani toate turneele unde se incearca implementarea acestor tip de turnee,consolare ,repozitionare etc si mai ales aici la un turneu organizat de Pali,care la Turneul de la Victoria de anul trecut,netrecand de inferioare(avand o grupa extrem de grea) cand i-am zis ca mai joaca mai departe intr-un turneu de consolare era negru de suparare(pe mine ,sau pe Gelu cred)si nu ia suras ideea sa joace cu cei mai slabi,dar observ ca a fost doar o chestiune de moment,si analizand la rece a incercat si cred ca a reusit cu succes.Bravo Pali.

P.S.Aproape toate propunerile de a schimba un sistem sau a modifica sunt la inceput percepute cu retinere si scepticism ,dar cu consecventa si rabdare vad toate se implementeaza si au succes,tabere,stagii,sistem 2ko,joc de dublu,grupe de consolare,repozitionare,grupe de 4 etc.MULTUMESC EMI

Ultima editare:
Ma bucur sa aud asa ceva ,si am urmarit indeaproape in ultimi 2 ani toate turneele unde se incearca implementarea acestor tip de turnee,consolare ,repozitionare etc si mai ales aici la un turneu organizat de Pali,care la Turneul de la Victoria de anul trecut,netrecand de inferioare(avand o grupa extrem de grea) cand i-am zis ca mai joaca mai departe intr-un turneu de consolare era negru de suparare(pe mine ,sau pe Gelu cred)si nu ia suras ideea sa joace cu cei mai slabi,dar observ ca a fost doar o chestiune de moment,si analizand la rece a incercat si cred ca a reusit cu succes.Bravo Pali.

P.S.Aproape toate propunerile de a schimba un sistem sau a modifica sunt la inceput percepute cu retinere si scepticism ,dar cu consecventa si rabdare vad toate se implementeaza si au succes,tabere,stagii,sistem 2ko,joc de dublu,grupe de consolare,repozitionare,grupe de 4 etc.MULTUMESC EMI

Emi, sunt sigur ca ai observat si turneul desfasurat la nici o luna dupa Victoria, unde am avut tot asa turneu de consolare, premiat si cu cupe/medalii/diplome:

http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?13527-Turneu-B-Cupa-judetului-Harghita-incepatori-open-24-mai-2014

Deci, supararea mea mai mult sau mai putin reala din aprilie se pare ca trecut repede in sensul ca si in primavara, atunci cand s-a ivit ocazia si am beneficiat de conditii prielnice, am dorit sa oferim jocuri cat mai multe celor cu o sansa mai mica la izbanda finala. :-)

Dar vointa si dorinta nu-s destule pentru aceste bonusuri pentru participanti. In cele postate la pranz am uitat o idee notabila, si ma revansez acum. Am comparat planul pentru sambata si realizarea acestuia:

Denumirea turneului: "Cupa toamnei harghitene”.
...
Programul turneului:
08.30 - 9.00 Inscrieri
09.30 - 13.30 Grupe inferioare
14.00 - 15.30 Grupe superioare
16.00 - 18.00 Eliminatorii

08.30 - 9.00 Inscrieri
09.31 - 13.00 Grupe inferioare
13.05 - 15.00 Grupe superioare
15.10 - 16.31 Eliminatorii

Am reusit sa terminam turneul cu 90 de minute mai devreme decat planuiam + am mai avut si 24 de partide in turneul de consolare, si aici au contat doua aspecte:

1. am avut doua mese in plus (in inferioare, din cele 8 grupe, 2 au fost de cinci, alte 2 au jucat pe cate 1,5 mese, o a cincea grupa primind o masa in plus).
2. in eliminatorii, cand a trebuit sa joc (din pacate numai) 2 partide, nea Fancsali m-a ajutat prin preluarea coordonarii tabloului cu tinerea rezultatelor si trimiterea la mese a calificatilor in tururile urmatoare - respectiv in grupele si eliminatoriile de la consolare, domnul Pralea a preluat responsabilitatea urmaririi fluentei jocurilor, iar dupa ce el a iesit din concurs, ne-a ajutat Mihaly Eva.

Inca o data, multumiri tuturor pentru tot.

Dragi prieteni, dupa plata taxei catre AmaTur si alte cateva treburi post-eveniment, mai am o indatorire mai putin fericita, dar potrivit cutumei trebuie s-o fac.

Absente:

Absenti motivati turneu B Odorhei 22.11.2o14.:

Rezervat inscrieri si clasament:
20. Kantor Imre Zoltan, Reghin, 269 - 12.47 - A
25. Sass Imre, Miercurea Ciuc, 825 - 11 - A
27. Kelemen Laszlo, Miercurea Ciuc, 1717 - 11 - A
40. Szekely Laszlo, Racosu De Sus, 2116 - 7 - A

Absent nemotivat turneu B Odorhei 22.11.2o14.:

Rezervat inscrieri si clasament:
51. Vitos Istvan, Miercurea Ciuc, nou - 0 - A

Pe forumul separat al organizatorilor am precizat acum o luna ca pe langa acest turneu dorim sa organizam un alt B si in decembrie, pe 13. Trebuie sa vedem daca o sa avem fonduri suficiente pentru cupe, etc si daca weekendul de dupa turneul final va fi interesant pentru amaturistii din zona.
Daca nu, va asteptam cu drag la "A"-ul de inceput de an din 17 ianuarie.

Prieteni, m-am consultat cu colegii din Odorhei si concluzia este ca nu strica o pauza pana-n ianuarie. :-) Ramane deci sa ne vedem la primul turneu A din zona centrala, pe 17.

Tragem deci cortina, amintindu-ne un pic, si felicitandu-i pe cei care au fost bravi in bataliile harghitene (5+2):

Evidenta turneelor:
-Turneu B - 22.11.2014 - Odorheiu Secuiesc - Tokos P., Hadnagy G. - 46 de participanti (copii: 5, p.h.: 1) - 39 ron
-Turneu B - 09.08.2014 - Corund - Jozsa G., Kezdi J. - 71 de participanti - 71 ron
-Turneu B - 28.06.2014 - Siculeni - Nistor I., Tokos P. - 26 de participanti (p.d.: 1) - 23 ron
-Turneu B - 24.05.2014 - Odorheiu Secuiesc - Tokos P., Hadnagy G. - 35 de participanti /copii: 8/ - 27 ron
-Turneu A - 29.03.2014 - Odorheiu Secuiesc - Tokos P., Hadnagy G. - 82 de participanti (copii + p. d.: 12) - 140 ron
-Turneu B - 15.02.2014 - Odorheiu Secuiesc - Gorgenyi L., Tokos P. - 64 de participanti - 56 ron
-Turneu A - 18.01.2014 - Odorheiu Secuiesc - Gorgenyi L., Tokos P. - 146 de participanti (copii + p. d.: 19) - 254 ron[/COLOR]

Turneu A "Cupa FIT.FEEL”, Odorheiu Secuiesc, 18.01.2014., Open+Amatori
Clasament Open
1 - 4.
Roman Iulian - Brașov
Sipos Nandor - Targu Mureș
David Dorin - Barlad
Nascu Serban - Cluj Napoca
5 - 8.
Radu Costica - Galați
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Mocean Dan - Cluj Napoca
Nistor Dorel - Bistrița
Clasament Amatori
1 - 4.
Petho Mihaly jr. - Racosu de Sus (CV)
Zedler Csaba - Agnita
Nica Ionut - Brașov
Irsai Istvan - Targu Mureș
5 - 8.
Padurariu Costel - Brașov
Nistor Iosif - Siculeni
Nagy Magor Istvan - Micfalau
Nagy Istvan - Micfalau

Turneu B "Cupa Prietenii zapezii”, Odorheiu Secuiesc, 15.02.2014.
Clasament Open / Amatori
1 - 4.
Zidar Victor - Reghin
Peter Nandor - Odorheiu Secuiesc (HR)
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Farkas Lorant - Miercurea Ciuc
5 - 8.
Ordog Zoltan - Reghin
Farkas Gabor - Targu Mureș
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Szakali Csaba - Miercurea Ciuc

Turneu A "Cupa Harghita”, Odorheiu Secuiesc, 29.03.2014.
Clasament Open
1 - 4.
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Tecuschi Dan - Brașov
Mocean Dan - Cluj Napoca
5 - 8.
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Nagy Imre - Odorheiu Secuiesc
Zidar Victor - Reghin
Clasament Amatori
1 - 4.
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Nistor Iosif - Siculeni
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Nagy Magor Istvan - Micfalau
5 - 8.
Keresztes Zoltan - Gheorgheni
Kezdi Janos - Corund
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Beltechi Dumitru - Victoria

Turneu B: Cupa judetului Harghita - incepatori + open, 24 mai 2014.
Clasament Open + Incepatori

1 -- 4
Laszlo Zsolt - Odorheiu Secuiesc
Nistor Iosif - Siculeni
Farkas Bence - Targu Mureș
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc - org
5 -- 8
Denes Ferenc - Praid
Vida Attila - Cristuru Secuiesc
cu mentiunea ca la categoria incepatori / turneul de consolarte a castigat Marton Gabor (urmat pe podium de Kacso Bence si Gyorgy Jozsef, iar pe 4 de Szabo Aron, iar pe locurile 5-8 clasandu-se: Szabo Remus, Blihasz Arpad, Laszlo Robert, Miklos Sandor):

Turneu B - Siculeni - 28.06.2014.
Clasament Open / Amatori

1 -- 4
Mocean Dan - Cluj Napoca
Keresztes Zoltan - Gheorgheni
Predescu Levente - Miercurea Ciuc
5 -- 8
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc - org
Simion Boby - Cluj Napoca
Nistor Iosif - Siculeni - org

Turneu B: „Cupa AmaTur a comunei Corund 2014" – 09 august.
Clasament Open / Amatori

1 -- 4
Vladoiu Gelu - Brașov
Grosan Nicu - Piatra Neamț
Zidar Victor - Reghin
5 -- 8
Moldovan Cristian - Târnaveni
Cocean Valer - Baraolt
Ciurca Sorin - Târnaveni

Turneu B - Cupa toamnei harghitene; Odorheiu Secuiesc, 22 noiembrie 2014.
Clasament Open / Amatori

1 -- 4
Zidar Victor - Reghin
5 -- 8
Kezdi Janos - Corund
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Orosz Attila - Miercurea Ciuc

Felicitari si multumiri! Si sa avem un 2015 si mai frumos!

+ Sa ne vedem sanatosi maine cu cei ce doresc sa fie prezenti la Turneul Final de la Sfantu.

Hai ai nostri.

Tragem deci cortina, amintindu-ne un pic, si felicitandu-i pe cei care au fost bravi in bataliile harghitene (5+2):
...
Felicitari si multumiri! Si sa avem un 2015 si mai frumos!
...
Hai ai nostri.

Craciun fericit tuturor harghitenilor si prietenilor!
De asemenea, ganduri alese tuturor organizatorilor de turnee din tara care prin munca lor au adus un aport important dainuirii si progresarii circuitului si in anul care imediat ne paraseste.
Putem sa fim mandrii de AmaTur cu totii, si in acest an crescand numarul participantilor la turnee - totodata imbunatatindu-se si parametrii tehnici ai concursurilor.

PS: Daca ar fi sa-mi pun o dorinta pe langa urarea adresata tuturor amaturistilor de a avea parte cu totii de cat mai multa sanatate, sper sa avem in 2015 cat mai multa cumpatare si cat mai mult respect unul fata de celalalt (aviz celor care dupa TF au dat binisor in cei ce muncesc pentru AmaTur, dar si pentru cei care au aplaudat aceste gesturi).

Toate cele bune!

Craciun Fericit / Boldog Karacsonyt / Merry Christmas!

Pali

Back
Sus