AmaTur: Turneu B Turneu B - Cupa Toamnei - SIBIU - 22.09.2012

Deja m-ai enervat :D
P.S. Parca a fost la Topoloveni
Corect. 3-0 la Topoloveni.
Tot 3-0 va fi si la Sibiu.
La Dej a fost 3-0 cu Mihnea.(berea)
Tot 3-0 va fi si la Sibiu.
Din cauza ca bat pe toata lumea, mi-e foarte greu sa tin minte adversarii si locatiile.

Ultima editare:
'Mai' Claudiu,vad ca 'bati' tot..se mai tine turneul? Sau vorbim sa iti trimita cupa la Cugir..?

'Mai' Claudiu,vad ca 'bati' tot..se mai tine turneul? Sau vorbim sa iti trimita cupa la Cugir..?
Se tine turneu. Ca poate ma razgandesc si nu mai vin din cauza golanasilor Cosmin si Bogdanel, care este. Care mia terfefeflit imaginea mea care am mucit mult la ia so costruiesc desi im face deosebita sa joc cu iei. Asaca se retrage Andone, Claudiu Cugir si merge la alte turneie unde e mai mult respect si oameni mai cum se kde si unde nu se face montage jicnitoare in fotosop.

Se tine turneu. Ca poate ma razgandesc si nu mai vin din cauza golanasilor Cosmin si Bogdanel, care este. Care mia terfefeflit imaginea mea care am mucit mult la ia so costruiesc desi im face deosebita sa joc cu iei. Asaca se retrage Andone, Claudiu Cugir si merge la alte turneie unde e mai mult respect si oameni mai cum se kde si unde nu se face montage jicnitoare in fotosop.
A inceput sa iti fie cam frica,sau ce? In fond ai dreptate sa iti fie frica..ei sunt 2 tu numai 1...
- - - Actualizat - - -
Banu Nicolae se înscrie..sigur. Inca din Sibiu

Doamne` ajuta !

domnu dumitru daca nu se mai inscrie nimen suntem in aceeasi grupa.mare grija ca am de gand sa castig grupa:)),

Desi domnul Matei Dumitru nu s-a mai antrenat saptamana asta deloc, fiind preocupat mai mult de Analiza circuitului AMATUR( consumandu-si astfel toata energia
si combativitatea), pariez pe dansul. 10 beri. Daca nu se supara.

Ultima editare:
Bogdanas, pune-ti locatia adevarata: jud. Valcea, com. Galicea. Sa stie domnul Matei ca noi, sibienii, nu folosim amenintari d-astea!
Daca tot a venit vorba de locatie,începând de azi Banu Nicolae va aparea in clasament si in lista celor înscrisi la turnee ca fiind din Ocna Sibiului.

Bogdanas, pune-ti locatia adevarata: jud. Valcea, com. Galicea. Sa stie domnul Matei ca noi, sibienii, nu folosim amenintari d-astea!
Cosnine, imi face deosebita cate deszici de colegul tau de facultate de gramatica si felceri, care scriie nu mai tampeni si agramalitical. Ca a zis Lucian alexxandry ca vesnicia sa nascut la sat , ca de unde vesnicie si intelepciune ca tu iesti de la orasul Sibiu si Boogdyvl de la comuna Galykea.
[

Ultima editare:
Back
Sus