Nu ba asa scriu io.domn profesor presupun ca ati scris atat de incorect din punct de vedere gramatical doar din placere nu?)
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu ba asa scriu io.domn profesor presupun ca ati scris atat de incorect din punct de vedere gramatical doar din placere nu?)
El stie sa scrie numa-n cifreNu ba asa scriu io.
Nu te cunosc si eu sunt blind cu necunoscutiidomnu dumitru daca nu se mai inscrie nimen suntem in aceeasi grupa.mare grija ca am de gand sa castig grupa),
Nu ma supar, daca beau si eu din ele vreo 11 sticleDesi domnul Matei Dumitru nu s-a mai antrenat saptamana asta deloc, fiind preocupat mai mult de Analiza circuitului AMATUR( consumandu-si astfel toata energia
si combativitatea), pariez pe dansul. 10 beri. Daca nu se supara.
Ar fi PERFECT sa aduci sticlele alea cu tine ( pline )
Astia s-au dus la Reghin de frica sa nu dea fata cu noi. RUSINICA !Daca la turneul de m?ine o sa fim foarte multi sibieni,sa nu uitam ca tot m?ine echipa noastra sibiana ne va reprezenta, speram noi, cu succes la turneul pe echipe care va avea loc la Reghin. Tin sa le urez succes si 'bafta' maine baietiilor nostri. Succes!!!
Ar fi PERFECT sa aduci sticlele alea cu tine ( pline )
- - - Actualizat - - -
Astia s-au dus la Reghin de frica sa nu dea fata cu noi. RUSINICA !![]()