csabazedler
organizator local
Din Agnita se inscriu Eftimie Adrian si Zedler Csaba,amandoi cu oarecare rezerve!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu-l mai atac ca nu stie sa puna capac cu reveru...)))))))))))))))))) bineeeeeee cosmineeeee asa ataca-l
))
\
Ce spuneam? Suta, imi esti dator doua beri.Domnul Suta m-a atentionat telefonic, dar totusi am spus sa nu va las sa borborositi singur. Imi face deosebita sa conversez cu dumneavoastra. Merg pe principiul " Cine nu are batrani, sa-si cumpere!"
ps. Practic nu are de ce sa va dea bere, ca a fost blat.
Suta, ti-am zis ca sunt colegi la facultate.uite cosmine ca a prins glas domn profesor))
))
))
)).\
le dau profesore,dar iti strici statutul si pierzi din efectul de:Suta, ti-am zis ca sunt colegi la facultate.
3 beri.
Suta, esti probabil cel mai fin, rafinat, coerent, subtil, profund intelectual pe care l-am intalnit vreodata. Am mai spus-o si o repet, oricate eforturi ai face sa-mi schimb parerea.le dau profesore,dar iti strici statutul si pierzi din efectul de:
http://www.tackfilm2.se/?id=1347946795923ID261&fb_source=message
asa ca tu sa dai 13 beri !
stati linistit, extraterestii doar in mediul virtualEu unu nu mai am curaj sa joc cu profesori extraterestri.
Ca si la Dej, mai mult de 3-0 nu poate fi.Eu unu nu mai am curaj sa joc cu profesori extraterestri.
Deja m-ai enervatCa si la Dej, mai mult de 3-0 nu poate fi.