D
dantim
Guest
Prima data cind l-am curentat i sau umplut dioptriile de lacrimi:lolno:Ai vazut dupa meci lacrimi de crocodilas ... ? aaaa Victoras vroiam sa zic))
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Prima data cind l-am curentat i sau umplut dioptriile de lacrimi:lolno:Ai vazut dupa meci lacrimi de crocodilas ... ? aaaa Victoras vroiam sa zic))
O sa te ineci in lacrimile taleAdevarat, scorul cred ca este 2 -1 pentru Dan, dar si data viitoare o sa castig , ca sa fie egal la total.....
Si sa vezi cu ce lacrimi de hipopotan o sa planga...
O sa te ineci in lacrimile tale![]()
Pariurile voastre vor afecta negativ consumul de bere de la sala! Protestez! Lasati oamenii in pace.Tin eu acest pariu domnule!!!
Pariez pe Daniel Berov pentru o bere rece!!!!
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.
O sa te ineci in lacrimile tale![]()
Rezervat inscrieri
Ma bag la pariu de la distanta ca nu pot participa la concurs, daca domnul petrov castiga conursul si-l bate si pe Victoras dau berea, daca nu ma astept sa primesc un Guinness receTin eu acest pariu domnule!!!
Pariez pe Daniel Berov pentru o bere rece!!!!
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.