D 

dantim
Guest
Prima data cind l-am curentat i sau umplut dioptriile de lacrimi:lolno:Ai vazut dupa meci lacrimi de crocodilas ... ? aaaa Victoras vroiam sa zic))
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Prima data cind l-am curentat i sau umplut dioptriile de lacrimi:lolno:Ai vazut dupa meci lacrimi de crocodilas ... ? aaaa Victoras vroiam sa zic))
O sa te ineci in lacrimile taleAdevarat, scorul cred ca este 2 -1 pentru Dan, dar si data viitoare o sa castig , ca sa fie egal la total.....
Si sa vezi cu ce lacrimi de hipopotan o sa planga...

O sa te ineci in lacrimile tale
 )). Mai mult acea bere rece o sa o savurez de fata cu tine fara sa donez nici un strop sa vad cum te chinui
)). Mai mult acea bere rece o sa o savurez de fata cu tine fara sa donez nici un strop sa vad cum te chinui  )))
)))Pariurile voastre vor afecta negativ consumul de bere de la sala! Protestez! Lasati oamenii in pace.Tin eu acest pariu domnule!!!
Pariez pe Daniel Berov pentru o bere rece!!!!
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.
O sa te ineci in lacrimile tale
Rezervat inscrieri
 care si-a facut un obicei sa ma trimita mai devreme acasa la turneele Amatur.
 care si-a facut un obicei sa ma trimita mai devreme acasa la turneele Amatur.Ma bag la pariu de la distanta ca nu pot participa la concurs, daca domnul petrov castiga conursul si-l bate si pe Victoras dau berea, daca nu ma astept sa primesc un Guinness receTin eu acest pariu domnule!!!
Pariez pe Daniel Berov pentru o bere rece!!!!
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.