Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu BTurneu B la București, sambata 11 ianuarie 2014
Adevarat, scorul cred ca este 2 -1 pentru Dan, dar si data viitoare o sa castig , ca sa fie egal la total.....
Si sa vezi cu ce lacrimi de hipopotan o sa planga...
Adevarat, scorul cred ca este 2 -1 pentru Dan, dar si data viitoare o sa castig , ca sa fie egal la total.....
Si sa vezi cu ce lacrimi de hipopotan o sa planga...
Eu as face pariu pe o bere rece ca Vitoras o sa te bata si de data asa )). Mai mult acea bere rece o sa o savurez de fata cu tine fara sa donez nici un strop sa vad cum te chinui )))
Tin eu acest pariu domnule!!!
Pariez pe Daniel Berov pentru o bere rece!!!!
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.
La amatori Camenita Cristian - cu speranta sa nu mai dau in meciurile eliminatorii de Dl. Jaouir care si-a facut un obicei sa ma trimita mai devreme acasa la turneele Amatur.
Ma bag la pariu de la distanta ca nu pot participa la concurs, daca domnul petrov castiga conursul si-l bate si pe Victoras dau berea, daca nu ma astept sa primesc un Guinness rece