catalin M duceac
senior
Si eu tuicaVin eu)

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Si eu tuicaVin eu)
Tigarile, bata-le vina !!!Concursul a inceput la ora 10.00 !!! Nici o absenta !!! Multumesc tuturor. Super tare ! Si prima surpriza?! : Rusti Catalin - Tiganas Mihai 3- 0
Nu este surpriza! Catalin stie tenis.Concursul a inceput la ora 10.00 !!! Nici o absenta !!! Multumesc tuturor. Super tare ! Si prima surpriza?! : Rusti Catalin - Tiganas Mihai 3- 0
Se pare ca perseverenta si rigurozitatea organizatorilor(chiar in detrimentul tuturor criticilor de la sfirsit de pe forum)de a penaliza absenti si pe cei care deranjeaza bunul mers al unui turneu,au inceput sa isi arate rezultatele.Felicitari Dan,felicitari tuturor participantiilor care apreciaza eforturile organizatoriilor.Bravo,cinste voua si exemplul vostru sper sa fie urmat de toti amaturisti.Concursul a inceput la ora 10.00 !!! Nici o absenta !!! Multumesc tuturor. Super tare !
- - - Actualizat - - -
Se putea altfel? Multumesc pentru observatie.I ti doresc un an bun cu realizari si tot ce este mai bun!Astept sa ne revedem la concursuri!
A-ti mers impreuna,v-ati intors impreuna,dar in clasament ai fugit un pic in fata si ti-ai lasat trupa tot impreuna.
S-au trebuie sa se stie cine-i ,,Fruntea,,.Toate cele bune nea NIculai,tie si la toata trupa.
Cu drag EMI