Geo, merci pentru cele doua ultime seturi din superioare - si scuze ca am luptat pana la ultima picatura de energie, cu toate ca dupa setul 3 eram deja pe locul 1.
felicitări domnule și te rog să-l bați pe Geo de câte ori îl prinzi. ca să ?nvețe odată pentru totdeauna că o calificare o câștigă pe „barba” lui (sau pe „iarba” lui

), nu pe „jocul rezultatelor” din celelalte meciuri din grupă să-și câștige el meciurile ca să nu mai aibă emoții...
- - - Actualizat - - -
fantastic...!!!
de „omul bătr?n, trecut prin viață”

n-ascultă nimeni, chiar și atunci când are dreptate...
mai demult, cu vreo 2 sau 3 luni în urmă, când încă se făceau înscrieri la turneul de la Odorhei, am îndrăznit să scriu niște încurajări în limba maghiară mai mult în joacă. culmea e că una dintre încurajări se adresa lui Csaba Zedler. am rămas perplex când am văzut că Csaba a jucat finala la acel turneu
dacă se întâmplă odată, zice omul că-i „întâmplător” sau coincidență...
acum o săptăm?nă, după turneul de la Sibiu, am scris la fel mai mult în joacă următoarele:
„Csaby, trebuie să ai grijă de acum încolo la turnee: te bate Gabi de te rupe (Gabi Farkas) ” ...referitor la rezultatul din finală, bineînțeles
nu trece mult și Gabi Farkas îl bate „măr” nu pe Csaba, ci pe „copilul” lui, Alex Nechita.
Din momentul ăsta mă declar „Mitică Dragomir” al Amaturului...sau „Oracolul din Agnita”, spuneți-mi cum vreți
- - - Actualizat - - -
adresez sincere felicitări câștigătorului și sunt mîndru că a câștigat pentru că l-am enervat eu