Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
pt ca luna aceasta am implinit 50 (w)
.................Oare cand va prelua fiul "serviciul" din "paleta" tatalui.......???1 farkas gabor,26
------------------------- farkas gabor,26 3-0
16 nechita alexandru,439
-------------------------------------------------- farkas gabor,26 3-0
9 popa sorin,798
------------------------- farkas bence,152 0-3
8 farkas bence,152
-------------------------------------------------------"""""
Trebuia sa ne zici si noua...La un moment dat, la Bistrița, i-am urat lui Gabi sa cistige el turneul la open si Bence la amatori. Ar fi fost frumos dar n-a fost sa fie. Poate altadata .
Trebuia sa ne zici si noua...
Oricum, Bence are trofeul din saptamana premergatoare, de la Sibiu, iar Gabi este satul de trofee si cupe. De data asta nici nu se putea, s-a jucat amestecat,iar Gabi a fost de mare fair play cu mine,...nu stiu cum de l-a invins pe Bence
![]()
W in AmaTur inseamna ca treci la Old-Boys, iar la mine este simplu sa tin minte ca exact in noaptea de 02.06.2015 cand am implinit 50 ani s-a actualizat cls care pt prima data m-a "aruncat" la open (OW), si tot luna aceasta am luat o cupa mare.
Nu-i rau nici cum spui tu, 50 saptamani, dar era si mai bine daca spunea-i 50 wati, energie in crestere ...![]()
mulțumesc domnule, în numele tuturor amaturiștilor din Țara B?rsei și a Cibinului!!!![]()
![]()
![]()
?nseamnă că Domnul Gelu Vlădoiu nu are 50 de ani, dar a mințit intenționat, probabil pentru că vrea neapărat să dea de băut și nu mai are răbdare până anul viitor... brașoveni, săriți!![]()
![]()
![]()