Multumesc participantilor si spectatorilor sustinatori, atat ai mei cat si ai adversarilor. A fost un turneu maraton si am fost supus la o proba de rezistenta pt ca luna aceasta am implinit 50 (w).

Am jucat de la superioare (fara pauza) un singur meci cu patru seturi, in rest numai cate cinci seturi. Andrei antrenat de Dragos a scos multa transpiratie din mine, Lori (5 seturi), Catalin Ivan (5 seturi), Gabi Farkas (5 seturi) si Petrica Zelariu ( 5 seturi ). Si binenteles am hotarat dimineata sa ma incalzesc cu Pali, proaspat incalzit de la Bistrița, ...am facut un meci de patru seturi, si ne-am ambitionat sa mai facem un meci care sa conteze in cazul cand se ajungea sa jucam oficial,...hai ca am mai bagat cinci seturi. Era de rasul plansului sa ajungem amandoi la o finala si sa le spunem celorlalti ca finala s-a jucat dimineata

Cateva secrete ale succesului:
-un pahar de vin de la Blaj;
-un paharel de coniac de la Blaj;
-mult noroc;;
-mult fair play, nici macar nu s-a strigat yes atunci cand s-a dat tuș

;
In concluzie, am jucat peste 50 seturi pana la orele 17-18 pt a testa vechimea (50 w)
Mentionez ca grupele inf afisate prematur, noapte la 3, au fost schimbate dimineata pt ca nu era in tabel Laurentiu Ciucur, care a venit cu acea cupa mare (singura ) si tocmai el era omis din lista (a avut m?nă buna). Cand l-am introdus era clar ca totul se schimba in componenta grupelor. Dominatia Târnaveni, Sibiu si Mediaș a facut posibila permutarea jucatorilor pana la doi de fiecare intr-o grupa.
TOTI INSCRISII AU FOST PREZENTI, FARA NEMOTIVATI !!!!