Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Va multumim pentru urari si va asteptam data viitoare.Cu mare regret ca n-am putut sa fim prezenti ,va dorim o zi placuta .
Nea Titi, te rog sa citesti cu mare atentie ultima propozitie a d-lui Toma si apoi sa te pronunti!Nu e convenabil sa cheltuiesti o gramada de bani pentru transport, pentru a juca doar 4 meciuri.
Cand o sa mai practicati aceasta schema de joc, va rog sa o anuntati in timp util pe forum, pentru a sti sa nu vin pina acolo degeaba.
Multumesc !
Sunt de acord cu dvs, ca nu este normal sa cheltuiesti bani si timp, ca sa joci doar 4 meciuri.Nu e convenabil sa cheltuiesti o gramada de bani pentru transport, pentru a juca doar 4 meciuri.
Cand o sa mai practicati aceasta schema de joc, va rog sa o anuntati in timp util pe forum, pentru a sti sa nu vin pina acolo degeaba.
Multumesc !
Nea Titi, te rog sa citesti cu mare atentie ultima propozitie a d-lui Toma si apoi sa te pronunti!
Nea Titi daca nu-ti place cum suna ''consolare'' se poate numi pentru clasare ,locurile 4 si 5 mai joaca pentru clasament .
A mai fost testat tot la Pitești si a avut succes ,toti au fost multumiti ,altfel locurile 5/6 nu mai jucau nimic .
Sa auzim de bine .
Cei care nu s-au calificat in superioare nu au jucat turneu de consolare. S-a jucat o grupa de 5 pentru clasament. Astfel, rezultatele care s-au inregistrat in grupa de clasament conteaza in alcatuirea rezultatului final. Cred ca acest sistem are multe avantaje fata de cel cugrupe inferioare de 7-8 jucatori:
- numar mai redus de meciuri
- jocurile se comprima si timpul de asteptare pana la meciul urmator se reduce
- posibilitatea ca jucatorii mai slabi sa-si masoare fortele intre ei in grupa de clasament si nu cu adversari mult mai buni
CONCLUZIA: ACEST SISTEM SE VA APLICA SI LA CAMPIONATUL NATIONAL A+ DE PESTE 3 SAPTAMANI DE LA TOPOLOVENI! SA VEDEM CUM FUNCTIONEAZA SI PENTRU MAI MULTI PARTICIPANTI!
La fel cum s-a separat open-ul de amatori, ar trebui sa nu se mai treaca prin grupele inferioare ( sa mai pierdem timpul ), ci sa se faca direct grupe de consolare.!!!
---------- Post added 25-Sep-2011 at 16:50 ----------
Bine ca ne-ai anuntat, ca sa stiu sa nu mai vin
Titi, nici nu ma asteptam sa vii, ca de-abia ai venit la tine la Deva!...
Bine ca ne-ai anuntat, ca sa stiu sa nu mai vin
Cei care nu s-au calificat in superioare nu au jucat turneu de consolare. S-a jucat o grupa de 5 pentru clasament. Astfel, rezultatele care s-au inregistrat in grupa de clasament conteaza in alcatuirea rezultatului final. Cred ca acest sistem are multe avantaje fata de cel cugrupe inferioare de 7-8 jucatori:
- numar mai redus de meciuri
- jocurile se comprima si timpul de asteptare pana la meciul urmator se reduce
- posibilitatea ca jucatorii mai slabi sa-si masoare fortele intre ei in grupa de clasament si nu cu adversari mult mai buni
CONCLUZIA: ACEST SISTEM SE VA APLICA SI LA CAMPIONATUL NATIONAL A+ DE PESTE 3 SAPTAMANI DE LA TOPOLOVENI! SA VEDEM CUM FUNCTIONEAZA SI PENTRU MAI MULTI PARTICIPANTI!
Titi, nici nu ma asteptam sa vii, ca de-abia ai venit la tine la Deva!