AmaTur: Turneu B Turneu B Sacele 21.06.2014

Cel mai corect este, cum a anuntat organizatorul pe forum cand a postat anuntul pt concurs
Asa este Petrica, dar avand in vedere ca participantii trebuiesc multumiti se poate face compromisul acesta. La o eventuala schimbare singurul afectat de pozitia capului de serie/grupa :-) se pare ca este Gelu V:-), (locul ma favorizeza pe mine:-) ,iar media pe ceilalti trei pt ca Liviu M dezechilibreza grupa) asa ca pot sa renunt la aceasta pozitie in detrimentul participantilor.
Nu este mare lucru sa schimb (dupa medie), este un turneu B micuț si doua trei pareri imi ajung.

Pana la reglementarea situatiei si stabilirea unor directive clare la nivel de conducere,Organizatorul Turneului este suveran.
Cum va hotari el de cuviinta asa se va face.Nimeni nu are dreptul sa conteste modul de lucru pe care l a adoptat Organizatorul.

Asa este Petrica, dar avand in vedere ca participantii trebuiesc multumiti se poate face compromisul acesta. La o eventuala schimbare singurul afectat de pozitia capului de serie/grupa :-) se pare ca este Gelu V:-), (locul ma favorizeza pe mine:-) ,iar media pe ceilalti trei pt ca Liviu M dezechilibreza grupa) asa ca pot sa renunt la aceasta pozitie in detrimentul participantilor.
Nu este mare lucru sa schimb (dupa medie), este un turneu B micuț si doua trei pareri imi ajung.

Cand ai postat pe forum concursul ,nu ai spus cum se fac grupele,asa ca bafta maine pt toti

Cand ai postat pe forum concursul ,nu ai spus cum se fac grupele,asa ca bafta maine pt toti
Astept sa vad ce zic participantii,...se pare ca nu se fac permutari prin șarpe, nu este cazul (sunt doar doi din Azuga sper ca nu cad in aceiasi grupa ) asa ca de-o fi dupa medie sau dupa clasament este mai putin important, important este ca totul se aduna in transparentă.
Am sa anunt in cateva ore si modalitate de formare gr inf, ba chiar am sa afisez grupele, cu rugamintea ca participantii sa inteleaga ca sunt definitive numai in cazul in care lista ramane aceiasi, orice retragere/ inscriere modifica grupele.

Imi cer scuze celor care cred ca sunt informatii in exces față de un turneu asa de mititel, dar asa-mi place sa ma joc...:-)

Inscrieri OPEN/AMATORI - on 6/20/2014 at 12:47:46 PM

1. Macovei Liviu, Brașov, 225 - 24.98 - O
2. Mitzea Alexandru, Sibiu, 69 - 19.46 - O
3. Hutanu Alin, Brașov, 72 - 19.38 - O
4. Vladoiu Gelu, Brașov, 70 - 18.9 - OW
5. Pitac Ovidiu, Brașov, 139 - 18.06 - OW
6. Nica Ionut, Brașov, 163 - 17.2 - A
7. Padurariu Costel, Brașov, 104 - 16.97 - A
8. Tutoveanu Razvan, Brașov, 119 - 15.88 - AW
9. Anita Dorel, Brașov, 191 - 14.8 - A
10. Grama Mihai, Azuga, 293 - 14.4 - AW
11. Dragoi Andrei, Azuga, 733 - 14.33 - A
12. Dragos Florin, Brașov, 245 - 12.58 - A
13. Mihaila Paul, Brașov, 1719 - 12 - A
14. Tobosaru Gheorghe, Brașov, 320 - 11.59 - A
15. Tarau Vasile, Brașov, 442 - 11.3 - A
16. Marica Dan, Brașov, 522 - 9.64 - A
17. Butnar Bogdan, Brașov, 660 - 8.17 - A
18. Ardeleanu Antonio, Brașov, 1974 - 8.1 - A
19. Mitrofan Petrica, Brașov, 1113 - 7.33 - A
20. Barbu Vasile, Brașov, 1097 - 7.3 - A
21. Movileanu Neculae, Brașov, 683 - 7.29 - A
22. Dumitrescu Sorin, Brașov, 732 - 6.51 - A
23. Pastori Geza, Brașov, nou - 0 - A
24. Arganesciuc Mihai, Brașov, nou - 0 - A

Nu mai sunt locuri! Mai in gluma mai in serios, acestea AR fi grupele, repet, cu exceptia unor schimbari de retragere / inscriere. NU s-au facut permutari. Avem "sarpele" intreg:)

Grupe inferioare OPEN/AMATORI

1. Macovei Liviu, Tutoveanu Razvan, Anita Dorel, Marica Dan, Butnar Bogdan, Arganesciuc Mihai
2. Mitzea Alexandru, Padurariu Costel, Grama Mihai, Tarau Vasile, Ardeleanu Antonio, Pastori Geza
3. Hutanu Alin, Nica Ionut, Dragoi Andrei, Tobosaru Gheorghe, Mitrofan Petrica, Dumitrescu Sorin
4. Vladoiu Gelu, Pitac Ovidiu, Dragos Florin, Mihaila Paul, Barbu Vasile, Movileanu Neculae

ce pacat ca nu pot sa va ajut cu locul liber :-)
is tare obosit dupa stagiunea inceputa in 26 aprilie :-)

Ultima editare:
:p Prima inscriere fortata la turneu.Luat cu arcanul la oaste.;)

Back
Sus