Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Te-ai trezit?,...profiti ca sunt in concediu!
Salutare,
am urmarit dezbaterile pro si contra comasarii listelor. Nu zic nici ca x nici ca Y are dreptate, rog organizatorii sa se gandeasca si la urmatoarea problema:
-in Sibiu s-a deschis o sala profesionista de tenis, si am remarcat in ultima perioada tot mai multa lume noua la tenis, atat la Aria cat si la Transilvania.
-In lista de inscrisi sunt apreape 10 nume noi, de la pozitia 63- Comsa Maria- 13 ani pana la pozitia 72, toti sunt noi...in plus la cei 10 mai adaugam inca 10 persoane cu medie 0 sau mai mica de 5...
-Cred ca daca se va merge mai departe si se va juca la gramada, cei 15-20 de noi tenismani, daca nu se vor retrage pana la data turneului se vor retrage imediat dupa un meci cu un openist, si avem sanse destul de mari sa-i pierdem ca si jucatori...
Poate organizatorii gasesc o solutie si se va juca totusi separat, e prea mare diferenat dintre primii 10 jucatori inscrisi si ultimii 20...a se tine cont c amai e timp de inscriere, cel putin 10 zile...poate se strang 16 openisti...
Mult succes la impacat "capra si varza", eu m-am consolat deja cu ideea ca voi juca cu D-na Sicoe sau cu Gavoreanu in primul meci eliminator (asta daca ajung acolo!
)
Pace si intelepciune!![]()
Salutare,
am urmarit dezbaterile pro si contra comasarii listelor. Nu zic nici ca x nici ca Y are dreptate, rog organizatorii sa se gandeasca si la urmatoarea problema:
-in Sibiu s-a deschis o sala profesionista de tenis, si am remarcat in ultima perioada tot mai multa lume noua la tenis, atat la Aria cat si la Transilvania.
-In lista de inscrisi sunt apreape 10 nume noi, de la pozitia 63- Comsa Maria- 13 ani pana la pozitia 72, toti sunt noi...in plus la cei 10 mai adaugam inca 10 persoane cu medie 0 sau mai mica de 5...
-Cred ca daca se va merge mai departe si se va juca la gramada, cei 15-20 de noi tenismani, daca nu se vor retrage pana la data turneului se vor retrage imediat dupa un meci cu un openist, si avem sanse destul de mari sa-i pierdem ca si jucatori...
Poate organizatorii gasesc o solutie si se va juca totusi separat, e prea mare diferenat dintre primii 10 jucatori inscrisi si ultimii 20...a se tine cont c amai e timp de inscriere, cel putin 10 zile...poate se strang 16 openisti...
Mult succes la impacat "capra si varza", eu m-am consolat deja cu ideea ca voi juca cu D-na Sicoe sau cu Gavoreanu in primul meci eliminator (asta daca ajung acolo!
)
Pace si intelepciune!![]()
Andrei, astazi am sa fac in paralel si doua liste separat, cu mentiunea ca lista principala/comasata ramane pe pagina 1, iar celelalte pe la sfarsit. Ai sa vezi ca persoanele despre care vorbesti nici macar nu intra pe lista....asta numai asa ca in cel mai rau caz ar avea un openist in grupa si fiecare participant primiste bonus puncte din grila open....sa nu mai spun ca numai sase (din 12) grupe ar avea cate un openist.
Faza ca mai sunt 10 zile este luata in calcul, numai ca la data despre care vorbesti eu nu-mi asum raspunderea sa mai comasez listele, iar motivul principal o sa-l vezi imediat dupa ce afisez varianta necomasata (doua liste) , ...va trebui sa iasă de pe lista principala unii si sa-i pun in asteptare. Daca acum nu convine la doi-trei sa vezi dupaia.
Sunt in Delta, semnalul este cam slab, dar pana dupa-amiaza, (daca nu trage) am sa afisez si varianta 2.
Daca nu trage "Bibanu" si ai timp fa si o lista dupa inaltime:mrgreen:
Stimate coleg,Va rog sa-mi permiteti sa fac o propunere, desi sunt nou in "fenomenul AMATUR". Avand in vedere ca primii 12 (cel putin) inscrisi pe lista de amatori sunt de nivel OPEN, nu ar fi fost o varianta utila si echitabila pentru toti ca respectivii sa fie transferati pe lista de OPEN? Ma intreb, de ce multi openesti se inscriu la amatori? Vor sa-si arate maiestria? Daca da, ar fi mul mai brav pentru ei daca ar face-o pe campul de lupta destinat lor.
Cu siguranta pana pe 25 iulie vor mai aparea multi doritori pentru lista de amatori...cu adevarat amatori, care vor umple eventualele locuri libere din "liga inferioara". Probabil vor mai aparea si 3-4 openisti, daca nu mai multi.
Respectul fața de dvs ma obliga sa tot raspund, cu toate ca si eu poluez virtual......
Ca fapt divers, referitor la listele paralale afisate, nu erau 56 de locuri la amatori (in raport cu 16 locuri disponibile la OPEN; total: 72) ? Pe listele paralele figureaza 48...
MUMAR PARTICIPANȚI 72
OPEN - 16
AMATORI - 56
Respectul fața de dvs ma obliga sa tot raspund, cu toate ca si eu poluez virtual.
Nr de locuri disponibile....72
4 grupe la open x 6 =......24
8 grupe la amatori x 6 = 48
Total..................................72
Am inteles, acum nu va convine pentru ca sunteti pe lista de asteptare. V-am rugat sa dati mp, aici se pierd informatiile printre alte posturi. Nu stiu cum o sa ne descurcam dupa vreo doi ani, cand vechimea dvs isi va spune cuvantul. Parca va pregatiti de armata Nu de un turneu B.
Cu stima,
Dinicescu
Pentru o vreme chiar si eu am crezutPiteștiul s-a mutat la Sibiu si noi nu stim nimic?