AmaTur: Turneu B Turneu B Sibiu 26.07.2014 "Cupa Verii"

N-ar strica sa apara o lista de inscrieri sa vedem cati s-au inscris si cati sunt open-isti...
Eu tot visez ca ies din grupe si nu o sa dau in primul meci eliminator de D-na Sicoe sau de Gavoreanu...De asta ma agit! :) Ca daca o sa fie asa (si printr-o minune ies din grupe) si dau de ei, cred ca-mi vand echipamentul de tenis si-mi iau o undita buna...

Eu tot visez ca ies din grupe si nu o sa dau in primul meci eliminator de D-na Sicoe sau de Gavoreanu...De asta ma agit! :)

Inca nu sunt chiar 100% sigur ca pot fi la Sibiu in 26 iulie, dar - in speranta ca cele 2 categorii vor juca separat - fraza de mai sus m-a convins:

Tokos Pal din Odorheiu Secuiesc la amatori.

Postat în original de csabazedler

Din Agnita se inscriu la Amatori:
.....
Oancea Paul sr
......

este nou?

Este vorba despre Paul tatal,caci mai este si Paul fiul,iar ultimele lui turnee dateaza din 2013,iunie, daca nu ma insel!?
Exista oricum posibilitatea ca dintre cei inscrisi de mine sa nu fie toti apti pentru participare in acea data,asa ca sunt sperante sa se elibereze cateva locuri in saptamana premergatoare turneului.Voi reveni atunci cu modificarile de rigoare.

N-ar strica sa apara o lista de inscrieri sa vedem cati s-au inscris si cati sunt open-isti...
Eu tot visez ca ies din grupe si nu o sa dau in primul meci eliminator de D-na Sicoe sau de Gavoreanu...De asta ma agit! :) Ca daca o sa fie asa (si printr-o minune ies din grupe) si dau de ei, cred ca-mi vand echipamentul de tenis si-mi iau o undita buna...

Lasa ca joc eu cu tine...in eliminatoriu
si cumpar si echipamentul

9. Nicula Dumitru, Agnita, 286 - 13.13 - AW
10. Beches Andrei, Sibiu, 535 - 13.1 - A
11. Barac Marius, Sibiu, 201 - 12.49 - AW

imi place compania! :) :) oare se poate lasa asa grupa?! :P

Daca tot suntem din toate colturile tarii ar trebui sa respectam regulamentul. Turneele B se anunta cu 2 saptamani inainte de organizarea lor. lAltfel ....
Si ca sa intru in topic ...No ofence...

Exact acum s-a terminat si meciul Olanda-Argentina. S-a calificat Argentina prin lovituri de la 11 m.
La ora asta putini au probleme cu măseaua!...no ofence...

Back
Sus