AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
La open:
Cocean Valer - Baraolt
Bardocz Szilard - Capeni
Petho Mihaly - Racosul de Sus
La avansati:
Bartha Istvan-Zsolt - Aita Mare
Bartha Zsolt-Attila - Aita Mare

Domnilor organizatori!! Dragomir Iuliu din Turnu Măgurele se înscrie la AVANSAȚI nu la începători. Asa am scris și în postul trecut. Va rog sa corectați!

Si pt capsunica oferita de dl Marin Florea

Mai ?nt?i dai tu mielul (Marian Florea) ............ iar căpșunică (fac ce fac și iar ajung vedetă) ............... ar trebui să aduc o damigeană de 5 vedre pt. a-i mulțumii pe toți cei care au pomenit în topicuri despre acest produs............ O să mă gîndesc.
Să ne vedem cu bine !!!

Domnilor organizatori!! Dragomir Iuliu din Turnu Măgurele se înscrie la AVANSAȚI nu la începători. Asa am scris și în postul trecut. Va rog sa corectați!
A scris deja domnul Marcel Giosan pe prima pagina cum se procedează :
"?n situația în care la Open sau Avansați rămân locuri necompletate, în săptăm?na 14-17.11.2016 jucătorii începători pot solicita transferul la Avansați și jucătorii Avansați pot solicita transferul la Open, tot în ordinea clasamentului. (Adică, dacă sunt 3 locuri libere la Avansați și sunt 5 jucători începători care solicită transferul la categoria superioară, primii 3 din cei 5 - in ordinea clasamentului - vor putea fi transferați.
Vă mulțumim pentru înțelegere!"

..Dupa reactualizarea Clasamentului va intra sigur pe lista jucatorilor Avansati. La ultimul turneu a ajuns in "5-8"

..Dupa reactualizarea Clasamentului va intra sigur pe lista jucatorilor Avansati. La ultimul turneu a ajuns in "5-8"

Procedura de inscriere este isteata si va poate feri de calcule inutile: Jucatorul se inscrie acolo unde ii este locul ( in acest caz la incepatori), urmand ca la actualizarea clasamentului, jucatorii care nu mai respecta conditia din din lista sa fie trecuti automat la categoria corespunzatoare.. Asa ca d-l Iuliu Dragomir va ajunge la Avansati, dupa merit, la momentul potrivit.

Back
Sus