AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Salutare tuturor, am ajuns acasa la 02 20 dupa un turneu reusit. Multumesc tuturor baietilor care m-au sustinut si mai ales celor din "brigada Ploiești si Pitești" ati fost minunati si va multumesc inca o data, de asemenea pe castigatorul competitiei avansati Bogdan Stanculescu pt. meciul frumos pe care l-a facut. felicit organizatorii care au dus la bun sfarsit un turneu greu si istovitor, va imbratisez si ma inclin. Stima

- - - Actualizat - - -

Cristian - un adevarat campion ! Hai București ! Sa ne traiesti ! Braaaavoooo!👋
Merci nea Gigi !

Foarte tare turneul , felicitari premianților și organizatorilor. Tin de asemenea sa ii multumesc domnului profesor Anghel Corbu pentru sprijinul si indrumarile acordate inainte de a participa la aceasta competitie. Să ne vedem cu bine si la alte turnee. Respect.

Trimis de pe al meu Lenovo P70-A folosind Tapatalk

Multumiri lui Marcel Giosan, FlorinBN si Kralizec pentru informarea prompta. Asteptam si alte fotografii.
Sa auzim numai de bine !

Bravo Marius Pralea, tu ai fost eroul nostru de aceasta data. La un turneu A+ in care aproape nimeni nu e favorit, sa ocupi loc pe podium este mare lucru.
Felicitari si lui Cornel Balauca pentru reusita ta. Bravo...!!!

Felicit si organizatorii, se pare ca ati fost la inaltime ca intotdeauna si, chiar daca n-am putut participa la aceasta editie, vreau sa aduc multumiri in numele colegilor tuturor celor ce au sprijinit si de aceasta data campionii amatori ai Romaniei si au premiat pe toti cei ce-au meritat. Felicitari, sunteti oameni de exceptie, multumim pentru tot sprijinul acordat, multumiri conducerii Amatur.

Felicitari campionilor si tuturor partipantilor.

Respect.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Felicitari echipei organizatoare,foarte bine gestionat.
Felicitari tuturor participantilor de la toate categoriile.
Felicitari invingatorilor si merituosilor premianti,cinste invinsilor.
Din fericire noi am ajuns cu bine acasa.

Iata o prima transa a imaginilor luate de la festivitatea de premiere.

- - - Actualizat - - -

Bravo ****************! Sa ai cat mai multe succese la amatori si sa te vad la Open!

Intre eliminatorii și semifinale la Open se poate niște rezultate?

Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk

Felicitari tuturor participantilor, precum si organizatorilor. A fost un turneu excelent, jucatori deosebit de valorosi, atmosfera impecabila demna de un turneu final!!!

in primul rand, felicitari organizatorilor. Jucatorii motivati, luptau pentru fiecare punct... meciurile echilibrate, oameni frumosi, ce sa mai..... mai vreau

Salutare tuturor, am ajuns acasa la 02 20 dupa un turneu reusit. Multumesc tuturor baietilor care m-au sustinut si mai ales celor din "brigada Ploiești si Pitești" ati fost minunati si va multumesc inca o data, de asemenea pe castigatorul competitiei avansati Bogdan Stanculescu pt. meciul frumos pe care l-a facut. felicit organizatorii care au dus la bun sfarsit un turneu greu si istovitor, va imbratisez si ma inclin. Stima

- - - Actualizat - - -

Merci nea Gigi !

Cristi, bravo Cristi!!!

- - - Actualizat - - -

Finala Incepatori: Jaouir Khaled - Pralea Marius 3-0
live, acum, pe facebook
https://www.facebook.com/AmaTurRomania/

Felicitări Khaled!!!

Intre eliminatorii și semifinale la Open se poate niște rezultate?

Nu cred că a mai fost si altceva între eliminatorii si semifinale, poate doar drumul până la Polivalenta ... tabloul complet este postat mai în față, cand au început ...

Ultima editare:
Nu cred că a mai fost si altceva între eliminatorii si semifinale, poate doar drumul până la Polivalenta ... tabloul complet este postat mai în față, cand au început ...
Mulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.

Felicit??ri pentru acest turneu. Am impresia ca este cel mai reusit turneu la care am participat.Foarte motivant,initial scopul meu era sa ma calific din inferioare macar. Dar am reusit sa ajung si putin mai departe. Nu foarte departe dar indeajuns pentru mine. Deja sunt nerabdator sa merg la urmatorul turneu final :)). Trece repede inca un an. Bafta tuturor !
Aaa si am gasit o alternativa , in loc de Cho , e mai lejer sa strigi Visaneeeee :))))

Mulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.

Postul nr. 694.
Dar s-ar putea deduce si din clasament:
Loc 1 eliminand loc 5, loc 2 pe 6, loc 3 pe 7, loc 4 pe 8.

Multumesc pentru toata lumea care m-a sustinut si pentru toata echipa organizatoare si multumesc inca odata la prietenii mei din Targoviște ❤️����

Back
Sus