Multumiri lui Marcel Giosan, FlorinBN si Kralizec pentru informarea prompta. Asteptam si alte fotografii.
Sa auzim numai de bine !
Sa auzim numai de bine !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mult succes celor patru muschetari mureseni: Nelutu, Sabin, Ocsi si Victor.
Salutare tuturor, am ajuns acasa la 02 20 dupa un turneu reusit. Multumesc tuturor baietilor care m-au sustinut si mai ales celor din "brigada Ploiești si Pitești" ati fost minunati si va multumesc inca o data, de asemenea pe castigatorul competitiei avansati Bogdan Stanculescu pt. meciul frumos pe care l-a facut. felicit organizatorii care au dus la bun sfarsit un turneu greu si istovitor, va imbratisez si ma inclin. Stima
- - - Actualizat - - -
Merci nea Gigi !
Finala Incepatori: Jaouir Khaled - Pralea Marius 3-0
live, acum, pe facebook
https://www.facebook.com/AmaTurRomania/
Intre eliminatorii și semifinale la Open se poate niște rezultate?
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk
Mulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.Nu cred că a mai fost si altceva între eliminatorii si semifinale, poate doar drumul până la Polivalenta ... tabloul complet este postat mai în față, cand au început ...
Mulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk
Multumesc pentru toata lumea care m-a sustinut si pentru toata echipa organizatoare si multumesc inca odata la prietenii mei din Targoviște����
Mulțumesc. Acolo m-am uitat și eu. Dar nu am știut ca e pe baza de deducție.Postul nr. 694.
Dar s-ar putea deduce si din clasament:
Loc 1 eliminand loc 5, loc 2 pe 6, loc 3 pe 7, loc 4 pe 8.