AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Primul pas spre "normalitate" a fost facut, din 2017 jucam cu fete omologate, din 2018 jucam..... in sali omologate. Daca vrem regulile ITTF/FRTM, cred, ca asta trebuie sa fie urmatorul pas "normal".....

nu gasesc nimic legat de interzicerea fetelor ne-omologate. E din sursa sigura informatia?

Primul pas spre "normalitate" a fost facut, din 2017 jucam cu fete omologate, din 2018 jucam..... in sali omologate. Daca vrem regulile ITTF/FRTM, cred, ca asta trebuie sa fie urmatorul pas "normal".....

Bine ar fi sa fie asa cum zici tu....dar nu o sa se intample asta pt ca "Unele Persoane"vor sa faca in Amatur numa ce vor ei si atunnci ce nu le convine schimba....daca vor sa fim "Profi"atunci sa avem tot ce trebuie pt asta....dar ii mai usor si mai convenabil pt unele pers sa scoata fetele interzise dar nu conteaza daca nu avem conditii de joc.
La turneul final a fost 50 lei taxa....de ce asa mult?ca sa ne "ofere ceva special?"

Putem face o scindare...
AMATUR afiliat regulilor ITTF/FRTM... cei care vor sa joace TENIS DE MASA, conform regulilor si regulamentelor in vigoare

AMATUR fara nici o afiliatie, de genul "funny moments", in care se poate juca fara reguli (de ex se poate juca pana la 25 cu 5 serve ca acum 10 ani), sau cu materiale cat mai diverse si interesante (linoleum in loc de fețe, bucati de lemn sau metal in loc de palete, un ghem de ata in loc de minge etc...). Aici distractia ar fi maxima, dar cine vrea sa joace tenis de masă va prefera sa joace conform regulamentelor actuale (se poate avea in vedere inclusiv trecerea la migi de plastic in viitorul apropiat). Cum ar fi sa facem un turneu de fotbal in care sa jucam cu o minge de plastic in locul mingii obisnuite de piele? :)

Stima tuturor!

Ultima editare:
Probabil din acest motiv ești acasă și nu la turneu ......................
Pentru că nu înțelegi ............. acest sport .....................:geek:
Prietene sti cate turnee internationale.a castigat DARIUS ?

Va multumesc tuturor ! Acum ca am terminat cu aceasta competitie , pot spune ca nu regret nimic din ce am facut , doar ca de atat sunt in stare . Cei 7 ani care s-au scurs mi-au adus mari bucurii, multi prieteni, multe locuri vazute si revazute. Asa cum am spus-o de cateva ori ... ,,eu nu strivesc...''. Peste ani , mi-ar placea sa va amintiti cu placere Targoviștea si sa o asociati cu Adrian Lazaroiu . . A , era sa uit... ramaneti valori certe ... toti!

Buna seara,
Acum ca sau mai linistit spiritele, tin sa felicit organizatorii pentru munca depusa ...pentru ca lor le datoram in mare masura faptul ca ne intalnim intr-un cadru organizat, sa-i felicit pe campionii de la toate categoriile..si nu numai..dar si pe toti participantii, pentru efort, jocuri, dar mai ales placerea de a ne revedea..
In ce ma priveste, sunt oarecum surprins de realizare...si pe aceasta cale tin sa le multumesc prietenilor de la Brașov, Paul,Ovidiu,Gigi,Alin si in special lui Gelu (pentru ca ma suporta)...
Sa ne revedem cu bine...

Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk

Bine ar fi sa fie asa cum zici tu....dar nu o sa se intample asta pt ca "Unele Persoane"vor sa faca in Amatur numa ce vor ei si atunnci ce nu le convine schimba....daca vor sa fim "Profi"atunci sa avem tot ce trebuie pt asta....dar ii mai usor si mai convenabil pt unele pers sa scoata fetele interzise dar nu conteaza daca nu avem conditii de joc.
La turneul final a fost 50 lei taxa....de ce asa mult?ca sa ne "ofere ceva special?"

Sunt convins ca si cheltuielile au fost foarte mari, nu trebuie blamat organizatorul pentru ca a pus un anumit pret. L-am vazut pe Adi Lazaroiu terminat nervos pentru ca pranzul la amatori nu venea la timp, toata lumea il intreba cand vine masa. Pana la urma cand au venit pachetele a luat fiecare cat a vrut, nu s-a mai tinut cont de persoane. Adrian si-a facut treaba foarte bine si trebuie felicitat si apreciat, acum chiar regretat fiindca nu mai vrea sa organizeze turnee.

Postat în original de Pinzar Alin
nu gasesc nimic legat de interzicerea fetelor ne-omologate. E din sursa sigura informatia?
Informatia se pare ca provine din sursa sigura, insa nu este intocmai exacta. ☺

Chiar daca informatia nu este intocmai exacta (adica se interzic fetele neomologate de la 1 iulie 2017 si nu de la 1 ianuarie 2017). esenta totusi ramane. Ca sa respectam regulile FRTM, asta a ramas singura care mai trebuia rezolvata, adica avem sali omolgate, la standarde internationale, caldura si lumina la intensitate regulamentara, scorere la fiecare masa, arbitri cu papion...

Prevad un viitor sumbru pentru AmaTur, pentru ca cei care anul acesta au propus scoaterea in afara legii a fetelor care nu sunt pe lista ITTF, peste un an, doi, vor propune interzicerea fetelor cu zimti si atunci vor scapa de oamenii mai in varsta, de cei supraponderali, de cei care au vazut un antrenor de tenis de masă doar la televizor, care utilizand diferite materiale, chiar si interzise in randul profesionistilor, au participat in numar mare la concursuri. Si vor propune acest lucru, pentru ca, daca in cativa ani, de cand vad, ca se tot plang pe forum, nu au reusit sa invete jocul impotriva unui Dr.Neubauer Superblock, nu vor putea invata jocul, nici contra unui Andro Chaos, de exemplu...
Scuze pentru postul off topic, dar nu am gasit locul potrivit pentru a posta..

Chiar daca informatia nu este intocmai exacta (adica se interzic fetele neomologate de la 1 iulie 2017 si nu de la 1 ianuarie 2017). esenta totusi ramane. Ca sa respectam regulile FRTM, asta a ramas singura care mai trebuia rezolvata, adica avem sali omolgate, la standarde internationale, caldura si lumina la intensitate regulamentara, scorere la fiecare masa, arbitri cu papion...

Prevad un viitor sumbru pentru AmaTur, pentru ca cei care anul acesta au propus scoaterea in afara legii a fetelor care nu sunt pe lista ITTF, peste un an, doi, vor propune interzicerea fetelor cu zimti si atunci vor scapa de oamenii mai in varsta, de cei supraponderali, de cei care au vazut un antrenor de tenis de masă doar la televizor, care utilizand diferite materiale, chiar si interzise in randul profesionistilor, au participat in numar mare la concursuri. Si vor propune acest lucru, pentru ca, daca in cativa ani, de cand vad, ca se tot plang pe forum, nu au reusit sa invete jocul impotriva unui Dr.Neubauer Superblock, nu vor putea invata jocul, nici contra unui Andro Chaos, de exemplu...
Scuze pentru postul off topic, dar nu am gasit locul potrivit pentru a posta..

Stiu ierbari care nu sunt grasi, au antrenori, se misca bine la masa...ce facem cu ei ? Mi s-ar parea interesant ( mai ales pentru neinitiati si cei care doresc sa organizeze ) de publicat reteta unui turneu...un vis frumos ar fi la toate turneele ! Putem face asta transparent ? Adica, taxa e atat, s-a cheltuit atat pe...., a ramas atata profit ! Din acest profit , dupa pofta organizatorului, se pot face diverse : baga in buzunar, donatii, ajutoare in materiale pentru altii mai necajiti, sponsorizari, etc...n-ar fi frumos ??

Jerba antispin antidumping antivirus antioxidants antibiotics antidecan s a inventat ptr cei cu handicap locomotor care nu fac fata unui joc agresiv de tipul unui turneu adevarat

Sent from my HTC One using Tapatalk

Jerba antispin antidumping antivirus antioxidants antibiotics antidecan s a inventat ptr cei cu handicap locomotor care nu fac fata unui joc agresiv de tipul unui turneu adevarat

Am jucat cu unu n grupe(nu dau nume dar era primu pe lista), ....eu ma topsinguiam si el punea cratita, dar nu altceva
Sincer va zic
La a 3 a incercare am dat un topspin din efectul meu unde am plecat din podea pana n Luna cu paleta...degeaba...fileu
Stau si ma ntreb
Ma doare carca si acum,iar el saracu, cu burta, n avea nici o treaba cu transpiratia
Unde e fair play ul?
Lipsa de respect

Putem face asta transparent ? Adica, taxa e atat, s-a cheltuit atat pe...., a ramas atata profit ! Din acest profit , dupa pofta organizatorului, se pot face diverse : baga in buzunar, donatii, ajutoare in materiale pentru altii mai necajiti, sponsorizari, etc...n-ar fi frumos ??

Daca se dovedeste ca, organizatorul a dus de acasa 100-200-300 de lei sau mai mult Amaturul va achita diferenta??? Personal va garantez ca, organizatorii din Reghin sunt pe minus!!! ... si mai sunt si alti organizatori care sunt in situatia aceasta!!!

Mie dor de tine MAN 😂 ești tare..ca ierbar (fost de ieri) sunt pentru interzicerea ierburilor frictionless! Deoarece amaturul a crescut atât de mult..nivelul este mult mai tare la toate categoriile.. sunt oameni care se antrenează din greu si vine unu care joacă odată pe săptăm?nă cu mușamaua si face ceva pe munca si antrenamentele respectivului..suntem în noua era a tenisului de masa unde poți găsi pe You tube sute de antrenamente

Esenta NU ati scris-o!!! Nici un jucator cu handicap locomotor NU joaca cu fete interzise!!!

Nu am absolut nimic cu ierbari.anti-spinosi,anti-ciulini.vreau sa subliniez altceva : sunt copii de 10-14 ani,care vin de la cluburi cu ierburi.Au rezultate in AmaTur dar,false.Nu au nici-un viitor.Parintii,care platesc, traiesc cu ideea ca au in casa un viitor campion.Nu-i mintiti.

Putem face asta transparent ? Adica, taxa e atat, s-a cheltuit atat pe...., a ramas atata profit ! Din acest profit , dupa pofta organizatorului, se pot face diverse : baga in buzunar, donatii, ajutoare in materiale pentru altii mai necajiti, sponsorizari, etc...n-ar fi frumos ??

Daca se dovedeste ca, organizatorul a dus de acasa 100-200-300 de lei sau mai mult Amaturul va achita diferenta??? Personal va garantez ca, organizatorii din Reghin sunt pe minus!!! ... si mai sunt si alti organizatori care sunt in situatia aceasta!!!

Inseamna ca ceva nu faceti cum trebuie...in Moldova se iese pe plus...aveti senzatia ca daca un organizator iese in gaura de doua ori la rand, a treia oara va mai fi in primele randuri ? Nu cred...va dau un exemplu din putinele cunostinte : 16 mese x 50 ron masa, chiria e de obicei modica ( cunostinte, prietenii, etc ), ceva cupe si diplome, apa plata de vreo 100 ron...cheltuiala de 1000 - 1200 ron aproximativ. Taxa e minim 25 ron iar numarul participantilor nu a fost mai niciodata sub 100 persoane...unde e minusul ? Poate gresesc...nu stiu decat din auzite si barfe...de asta sunt interesat de ceva transparenta in acest proces !

La acest turneu s-au dat cupe la primele 8 locuri, la toate cele 3 categorii!!! Si nu erau cupe ieftine, de doi lei.

aveti senzatia ca daca un organizator iese in gaura de doua ori la rand, a treia oara va mai fi in primele randuri ?
Sunt organizatori care n-o fac pentru bani. Inseamna mult mai mult o strangere de mana de la participanti si un "multumesc, m-am simtit bine, vin si data viitoare" decat ca pui din buzunar 100/200/300 de lei. Mai faci ceva si cu sufletul, pentru sufletul si multumirea ta. Satisfactia cand vin multi si-ti strang mana e de nedescris! Cel putin asta simt eu!
Faceti un turneu si-o sa vedeti cheltuieli si probleme cu sala, cu mesele, cu transportul, cu tot felul de chestii la care nu va gandititi...

Inseamna ca ceva nu faceti cum trebuie...
Da !!! Asa este . La ultimul turneu am achitat pentru gulyas 1750 lei. 120 lei apa. 300 lei transport mese Reghin-Tg Mureș. taxa Amatur 200 Ron . Consumabile 50 Ron. Materiale de premiere 700 Ron.100 Ron pt o persoana care m-a ajutat+ altele care nu i-mi vin in minte. Cert este ca nu am dus bani multi de acasa. Cunosc caz concret cand colegul Rares a pus de la el minim 1100 lei. Cei care nu organizeaza raman numai cu ideea ca organizatorii "fura" banii ramasi. Garantez ca majoritatea nu organizam pentru a ne imbogati, organizam din respect pentru vreo persoana draga care nu este printre noi, dar care merita un turneu,... sau alte si alte motive. Ideea este ca nimeni nu tine pusca asupra jucatorilor sa vina la joc, cei care sunt prezenti la turnee vin de dragul competitiei, multi vor sa dovedeasca ca sunt buni, au valoare si toti vor o clasare cat mai sus. Povestea cu amatorii cu socializarea, cu prietenia, cu colegialitatea este de mult apusa, doar ca multi nu vor sa recunoasca spiritul competitional!!!Esenta este una: Toti vrem sa fim cat mai buni, sa dovedim ca avem valoare. Poate acest topic nu ar trebui sa il " poluam" cu povestile noastre ar trebui sa ramanem cu amintirile placute ale acestui turneu minunat.

Back
Sus