AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Comsa Dan , la avansati ,din Sibiu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Se retrage Filea Adonis - Sibiu - Avansati

cu placere :p ,,, Dani Leo > Avasanti > Arad >

Bună ziua..cum pot afla dacă sunt șanse să prind tabloul principial..Am rezervare la hotel și 6.11 e data la care ar trebui să confirm fără a plăti rezervarea.. mulțumesc!!!

Se retrage de pe lista de asteptare open Mahu Bogdan din Pascani

buna seara,cu tot respectul pentru cei ce ne informeaza si ne "actualizeaza" in clasament.va rog sa imi spune-ti daca sunt pe locul 48 sau 47 in clasament.nu ca are importanta mare dar daca la giurgiu merg de pe locul 47 urcand catre sf.gheorghe sa nu depasesc borna 48.toate gandurile bune si sa ne revedem cu bine !!

buna seara,cu tot respectul pentru cei ce ne informeaza si ne "actualizeaza" in clasament.va rog sa imi spune-ti daca sunt pe locul 48 sau 47 in clasament.nu ca are importanta mare dar daca la giurgiu merg de pe locul 47 urcand catre sf.gheorghe sa nu depasesc borna 48.toate gandurile bune si sa ne revedem cu bine !!

Pe 48 la Sf.Gheorghe, pe 47 la Giurgiu ... poate la altii diferentele sint mai mari, dar la Giurgiu nu conteaza locul decat asa, pentru amorul propriu :) ...

Itinerar auto Oradea jud. Bihor - Sfantu Gheorghe jud. Covasna: 424 km. Aproximativ 6 ore 22 min
Sfantu Gheorghe
-
Oradea
:
418 Km

5 h 54 min

Oare sa fac o sesizare la drumuri si poduri, sa se hotarasca care e distanta, desi sincer, probabil voi fi prezent la turneul final, indiferent daca e 418 sau 424?? Sunt convins ca si tu vei fi prezent indiferent daca esti pe 47 sau 48.

Back
Sus