AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Din Orăștie la categoria Avansați - Zdrenghea Mircea.

Trimis de pe al meu VFD 1100 folosind Tapatalk

Dupa noua actualizare, locul 211 nu prinde loc la OPEN-ELITE dar locul 212 este pe locul 2 la Amatori-Incepatori. Eu am participat la un A+ si am trecut la Open-Elite. Daca nu participam as fi fost pe lista la Amatori si as fi putut sa joc. Frumos ar fi fost sa se fi stabilit dinainte pe toate cele 4 categorii cate locuri sunt alocate ca fiecare sa poata sa isi faca un plan.

Bună dimineața!
Analiz?nd cele două liste de înscrieri comune Elite/Open și Avansați/începători, repartizarea celor 150, respectiv 120 de locuri la TF se va face astfel:
1. Elite: 96 locuri - 16 mese;
2. Open: 54 locuri - 9 mese;
3. Avansați: 102 locuri - 17 mese;
4. începători: 18 locuri - 3 mese.
?n cursul zilei de azi se vor actualiza listele de înscrieri conform cifrelor de mai sus, urmând ca Joi 9 Noiembrie 2017, ora 21.00 să se încheie perioada de înscrieri.

Repartizarea locurilor sunt disproportionate:
1- Din 150 E + O statistica spune, 413 Elitisti si 414 Openist in clasament
Open 54 repartizate,60 ar fi mult mai corect.
Pentru incepatori in loc de 18 sa fie 24 la nr.de participanti.
Acestea fiind proportionale nu numai ca participanti! Cat de cat valoare !
Strict statistic ar fi aratat altfel.
Cu stima.

Cu stima.

Dupa teoria asta cu numarul de participanti din clasament, ar trebui ca incepatorii sa ocupe cam jumatate din locurile puse la dispozitie iar restul sa fie impartite intre celelalte 3 categorii.

Cu stima.
Matematic corect, nea Denes! Același calcul l-am făcut și eu, inclusiv în procente. Si ce daca!? Tot plâng

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Inscrieri Avansați - 102 locuri (102 + 2 Wild-card-uri) - on 03.11.2017 at 15:45:19
Inscrieri începători - 18 locuri (16 + 2 Wild-card-uri) - on 03.11.2017 at 15:44:04

?n postul nr. 4 găsiți listele Avansați și începători separat, conform numărului de locuri anunțate.
Va rog frumos verificați să nu fi uitat pe cineva în cursul operațiilor de trecere de la lista comună la listele separate.
Mulțumesc frumos!

Ultima editare:
Incerc sa onorez si eu invitatia la aceasta frumoasa sarbatoare:
Tokos Pal, Odorheiu Secuiesc, open.

Se inscrie la avansati Cuesdean Rares din Reghin.

Acum ma gandesc ca, poate, era mai bine sa stau in banca mea si sa nu trec chiar in ultima luna la Open. :). Daca ramaneam la Avansati, "as fi fost in satul meu fruntas"... fiind sigur de participare la turneul final...

Dar, asa-i la vie, cum spune francezul.

Se inscrie in coada de asteptare la Open: Dospinescu George - București.

Acum ma gandesc ca, poate, era mai bine sa stau in banca mea si sa nu trec chiar in ultima luna la Open. :). Daca ramaneam la Avansati, "as fi fost in satul meu fruntas"... fiind sigur de participare la turneul final...

Dar, asa-i la vie, cum spune francezul.

Se inscrie in coada de asteptare la Open: Dospinescu George - București.

Sa nu i-ti pare rau!!Esti 1 Campion pentru mine si Colegii Tai!!Depinde Doar De Tine!!;):rolleyes:

Back
Sus