AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Elite + Open = 15O Amatori = 12o. Clar. Doua categorii. Ce este neclar : Distinctii - pct. 5 : ''cel mai bine clasat Old-boy in clasamentul general = Maestru Amatur.'' Rog confirmati : OE si A ; . La pct.2 Campion judetean Amatur = cel mai bine clasat in clasamentul judetean (indiferent de categorie). La pct. 5 nu se specifica ''INDIFERENT DE CATEGORIE''. Multumesc.;)

Elite + Open = 15O Amatori = 12o. Clar. Doua categorii. Ce este neclar : Distinctii - pct. 5 : ''cel mai bine clasat Old-boy in clasamentul general = Maestru Amatur.'' Rog confirmati : OE si A ; . La pct.2 Campion judetean Amatur = cel mai bine clasat in clasamentul judetean (indiferent de categorie). La pct. 5 nu se specifica ''INDIFERENT DE CATEGORIE''. Multumesc.;)

Și propunea cineva simplificarea Regulamentului care ar fi prea stufos (complex, lung). Not long enough! :)

Un singur premiu, indiferent de categorie.
O să le postăm cât de curând.

Multumim conducerii AMATUR ( in special domnului Marcel Giosan ) pentru alocarea de locuri separate incepatorilor.
O seara deosebita sa aveti.

Sa nu i-ti pare rau!!Esti 1 Campion pentru mine si Colegii Tai!!Depinde Doar De Tine!!;):rolleyes:

Multumesc pentru aprecieri!

Sigur nu-mi pare rau ca am trecut la Open, a fost doar o afirmatie cu bataie mai lunga (de-aia am si pus un smiley face).

Ca sa fiu mai clar, eu mereu am jucat la victorie, fara sa ma intereseze sa raman intr-o anumita categorie ca sa mai castig o cupa, sau o medalie, sau o diploma... sau vreun tricou.

Voi juca la un Turneu Final cand voi fi mai valoros. Toate la timpul lor! ;) :)

Mult succes tuturor!

Bună dimineața!
Analiz?nd cele două liste de înscrieri comune Elite/Open și Avansați/începători, repartizarea celor 150, respectiv 120 de locuri la TF se va face astfel:
1. Elite: 96 locuri - 16 mese;
2. Open: 54 locuri - 9 mese;
3. Avansați: 102 locuri - 17 mese;
4. începători: 18 locuri - 3 mese.
?n cursul zilei de azi se vor actualiza listele de înscrieri conform cifrelor de mai sus, urmând ca Joi 9 Noiembrie 2017, ora 21.00 să se încheie perioada de înscrieri.
Inca odata se dovedeste ca drumul spre iad este pavat cu intentii bune. Daca ramanea ca altadata cu doua categorii - open si amatori - nu mai aveau cale libera atatea complicatii si interpretari.

Se retrage de pe lista de asteptare Husarciuc Beniamin, incepatori.

Galeria Campionilor: Lukasz Klimas - Ploiești

Galeria Campionilor: Lukasz Klimas - Ploiești

Pentru al doilea an consecutiv titlul de Campion Național AmaTur este câștigat de un polonez stabilit la Ploiești: Lukasz Klimas, care va primi în custodie pentru încă un an Trofeul AmaTur adăug?ndu-și din nou numele alături de cele 8 ale Campionilor AmaTur din anii precendenți.
2006 - Mihai Bodeanu - București;
2007 - Laszlo Toth - Cluj-Napoca;
2008 - Laszlo Toth - Cluj-Napoca;
2009 - Cristian Rusu - București;
2010 - Alex Ciobanu - București;
2011 - Cristian Rusu - București;
2012 - Iulian Roman - Brașov;
2013 - Viorel Sterea - Mangalia;
2014 - Cosmin Lungu - București;
2015 - Iulian Roman - Brașov;
2016 - Lukasz Klimas - Ploiești;
2017 - Lukasz Klimas - Ploiești