Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneul Campionilor"Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017
Bună seara d-lor coordonatori poate va vine vreo idee pana joi seara și cu câțiva de la open de pe lista de așteptare speranța moare ultima(dar tot moare)
Eu, Stoica Mihai, ma retrag de pe lista de avansati. Analizand rezultatele mele de la ultimele turnee, am ajuns la concluzia ca sunt varza. Si cum la TF nu exista sectiunea varza .... ma bag la murat!
Eu, Stoica Mihai, ma retrag de pe lista de avansati. Analizand rezultatele mele de la ultimele turnee, am ajuns la concluzia ca sunt varza. Si cum la TF nu exista sectiunea varza .... ma bag la murat!
Au ramas doua camere duble (120 lei camera) si un apartament cu 2 camere (4 locuri x 60 lei) la Castel***, langa Sala , . Le tin libere pana maine la ora 12,00.
Tel. Gelu 0722315757
Firmele participante cu produse specifice TM au posibilitatea sa monteze bannere publicitare foarte simplu , pe tribunele retractate.