AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Matei Dumitru - avansati - se retrage. Va doresc sa va simțiți bine !

Galeria Campionilor: Petrescu Liviu - Pitești

Galeria Campionilor: Petrescu Liviu - Pitești

Loc 3 AmaTur, fiind cel mai bine clasat veteran (50+) în Clasamentul general AmaTur, este distins cu titlul: MAESTRU AMATUR 2017!

Petrescu Liviu - Pitești.

Felicitări!

Bună seara d-lor coordonatori poate va vine vreo idee pana joi seara și cu câțiva de la open de pe lista de așteptare :) speranța moare ultima(dar tot moare) :)

la ceaun, asta micu, la avansati - iordachi adridan - adjud :crazy:

Eu, Stoica Mihai, ma retrag de pe lista de avansati. Analizand rezultatele mele de la ultimele turnee, am ajuns la concluzia ca sunt varza. Si cum la TF nu exista sectiunea varza .... ma bag la murat!

Miron Mihai se retrage de pe lista de asteptare de la elite. SUCCES TUTURORA!!!

Eu, Stoica Mihai, ma retrag de pe lista de avansati. Analizand rezultatele mele de la ultimele turnee, am ajuns la concluzia ca sunt varza. Si cum la TF nu exista sectiunea varza .... ma bag la murat!

Nea Mihai ,cel mai frumos post pe care l-am citit de la tine in ultima vreme.Respect.Scurt si la subiect.

Pot sa fac o propunere la sectiunea respectiva .De la anul sa se introduca sectiunea varza.:D:D:D

Din Bacău se retrage de la open Ursulescu Ioan.(motive personale). Bafta tuturor participantilor

Se retrag Vranceanu Mihai, Popescu Valentin si Zamfir Ionel

Se retrag Vranceanu Mihai, Popescu Valentin si Zamfir Ionel

Au ramas doua camere duble (120 lei camera) si un apartament cu 2 camere (4 locuri x 60 lei) la Castel***, langa Sala , . Le tin libere pana maine la ora 12,00.
Tel. Gelu 0722315757

Firmele participante cu produse specifice TM au posibilitatea sa monteze bannere publicitare foarte simplu , pe tribunele retractate.

Ultima editare:
Back
Sus