Turneu Galați 1 martie

Re: Turneu Galați 1 martie

noniro a spus:
PS:pt cei care doresc sa vina de la distante mari am hotarat sa-i ajutam cum putem decontand o parte din cheltuielile de transport.
scuze !
eu abia acum am citit randul acesta ... sa nu credeti ca am vreo pretentie pt. ca eu de obicei , la distante mai mari , merg cu minim 2 nopti la hotel.
placerea e de partea noastra !

Galant a spus:
Rares !!.. Apa nu's cum se face da musca aia a ta din poza reuseste sa ma faca mereu sa zimbesc. Fii binevenit !!!... :D :D :D
:D Am gasit-o pe un forum german si mi s-a parut foarte funny.
S-ar putea sa mai vina si alti concurenti din Tecuci.Am sa anunt intre timp.

Salutare

Salutare

Vine si Macabinski Lucian-Robert din București cu forte proaspete...

Speram sa ca turneul sa fie un exemplu in tara si sa fie urmat si de altii...

Succes tuturor

salut

salut

de la centru Lamont vine Miron Mihai si Ifrosa Petru impreuna cu liderul acestui sport Toth Laszlo,bucurie pt selectia naturala :lol: :lol: .Dorim sa se rezerve pt 2 nopti cazare daca e posibil si inca ceva va rugam sa ne astepte cineva la gara sosim pe ora 22 vineri seara.Multumim.Daca se shimba ceva va anuntam din timp.

Re: salut

Re: salut

NICOVALA CUGIR a spus:
de la centru Lamont vine Miron Mihai si Ifrosa Petru impreuna cu liderul acestui sport Toth Laszlo,bucurie pt selectia naturala :lol: :lol: .Dorim sa se rezerve pt 2 nopti cazare daca e posibil si inca ceva va rugam sa ne astepte cineva la gara sosim pe ora 22 vineri seara.Multumim.Daca se shimba ceva va anuntam din timp.

ok se rezolva rog insa confirmare telefonica......multumesc.

Daca gasesc pe cineva sa ma ia cu masina sau daca vin cu trenul de cazare tot am nevoie asa ca treceti-ma si pe mine. Aurel Onut- București.

filo a spus:
Turneul asta se duce la vreo 90 de participanti...
N-ar fi exclus sa sara de 100.Si-au manifestat dorinta sa vina si cativa baieti din Prahova si inca vreo vreo 4 din București.
Galant a spus:
E de bine ?!!!... E de rau ?!!.... :D
Nu poate fi decat de bine!Va fi cu siguranta concursul cu cea mai mare prezenta!

Va fi mult de munca cu impartirea jucatorilor in grupe si alegerea unui sistem bun de joc.

pt Filo:cred ca ar fi buna ideea pe care ai adoptat-o la Miercurea Ciuc,cand ai schitat grupele inainte cu o zi de concurs.
Pentru asta ar trebui sa se inscrie toti pana vineri ca sa usureze munca organizatorilor.

Va rog o modificare: in locul d-rei Rencu Denisa-Constanța, va fi prezent Ilie Dumitru Cristinel - Constanța
Si Roca Marian e cu semnul intrebarii... revin cu confirmare in timp util.
Va multumim!

chiar am nevoie de ajutor!!!!!!! :)

am vb si eu stiu ca vin si din Prahova plus inca multi din bucuresti care nu s-au inscris inca......asa ca orice ajutor e binevenit.....

propun ca cineva care a mai organizat si poate veni vineri s-o faca si ii asigur eu cazare si masa.

multumesc,

Back
Sus