Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
scuze !
eu abia acum am citit randul acesta ... sa nu credeti ca am vreo pretentie pt. ca eu de obicei , la distante mai mari , merg cu minim 2 nopti la hotel.
placerea e de partea noastra !
de la centru Lamont vine Miron Mihai si Ifrosa Petru impreuna cu liderul acestui sport Toth Laszlo,bucurie pt selectia naturala :lol: :lol: .Dorim sa se rezerve pt 2 nopti cazare daca e posibil si inca ceva va rugam sa ne astepte cineva la gara sosim pe ora 22 vineri seara.Multumim.Daca se shimba ceva va anuntam din timp.
de la centru Lamont vine Miron Mihai si Ifrosa Petru impreuna cu liderul acestui sport Toth Laszlo,bucurie pt selectia naturala :lol: :lol: .Dorim sa se rezerve pt 2 nopti cazare daca e posibil si inca ceva va rugam sa ne astepte cineva la gara sosim pe ora 22 vineri seara.Multumim.Daca se shimba ceva va anuntam din timp.
Nu poate fi decat de bine!Va fi cu siguranta concursul cu cea mai mare prezenta!
Va fi mult de munca cu impartirea jucatorilor in grupe si alegerea unui sistem bun de joc.
pt Filo:cred ca ar fi buna ideea pe care ai adoptat-o la Miercurea Ciuc,cand ai schitat grupele inainte cu o zi de concurs.
Pentru asta ar trebui sa se inscrie toti pana vineri ca sa usureze munca organizatorilor.
Va rog o modificare: in locul d-rei Rencu Denisa-Constanța, va fi prezent Ilie Dumitru Cristinel - Constanța
Si Roca Marian e cu semnul intrebarii... revin cu confirmare in timp util.
Va multumim!