Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
jordach a spus:Am dori ceva informatii cum se ajunge cu masina dinspre Tecuci.
... adica ceva vecini de pe langa :?:
FlorinBN a spus:Cu f. mare parere de rau nici din Bistrița nu poate veni cineva, ar trebui 3 zile alocate si e prea mult pentru neveste & co. De aia ziceam ca se stie cine va juca finala, dar poate sint talente ascunse prin zona, asa ca orice e posibil.
victor a spus:din adjud ,iordachi adrian , grama victor si grama andrei
valentin soare a spus:MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?
Placerea va fi si din partea mea! :wink:Galant a spus:Abia astept sa te cunosc personal
Las masina la intrare in Galați!Galant a spus:Sa-mi spui pe ce ruta vii ca sa pun citiva amici sa te astepte. Nu de alta dar cunosc vreo citeva metode de a " stringe mina " in asa fel incit sa fii doar spectator...( Glumesc , evident ...)...![]()
![]()
![]()
multumesc frumos !Galant a spus:Pina cind mina va va fi obosit indeajuns de mult incit sa renuntati singurel...ursuleanvasile a spus:eu cred ca am sa vin cu o zi inainte , sa stau 2 nopti la hotel.
seara , inainte de turneu , pana la ce ora se poate juca tenis ?![]()
![]()
...In rest ..No limits !!!
ursuleanvasile a spus:multumesc frumos !Galant a spus:Pina cind mina va va fi obosit indeajuns de mult incit sa renuntati singurel...ursuleanvasile a spus:eu cred ca am sa vin cu o zi inainte , sa stau 2 nopti la hotel.
seara , inainte de turneu , pana la ce ora se poate juca tenis ?![]()
![]()
...In rest ..No limits !!!